Η Khloe Kardashian αποκάλυψε την σοκαριστική κίνηση του Tristan λίγους μήνες μετά τον χωρισμό

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Η Khloe Kardashian αποκάλυψε την σοκαριστική κίνηση του Tristan λίγους μήνες μετά τον χωρισμό

Τι συνέβη ανάμεσά τους;

Η Khloe Kardashian και ο Tristan Thompson χώρισαν κάπου στα μέσα Φεβρουαρίου, μόλις ανακαλύφθηκε πως ο μπασκετμπολίστας την απάτησε με την πρώην κολλητή της Kylie Jenner, Jordyn Woods. Λίγους μήνες αργότερα η reality star αποφάσισε να καλέσει τον πρώην της στο πάρτι γενεθλίων της κόρης τους, τον Απρίλιο του 2019.

«Ήταν μια πολύ δύσκολη περίοδος για εμένα. Παλεύω με τον εαυτό μου τώρα», είπε η 34χρονη ενόψει του πάρτι στο καινούργιο επεισόδιο του KUWTK. «Έκανα καλά που συμπεριέλαβα τον Tristan στο πάρτι της True;», αναρωτήθηκε η διάσημη τηλεπερσόνα, λίγο πριν κάνει μια πολύ σημαντική αποκάλυψη σχετικά με τον Tristan.

Μετά το πάρτι λοιπόν, σε σκηνές που δεν έχουν γυριστεί, η Khloe αναφέρει πως ο Tristan τη ρωτάει εάν θέλει ένα ποτήρι κρασί, προσπαθώντας παράλληλα να την φιλήσει ενώ την έχει αγκαλιά. «Φεύγω. Αυτό είναι το πρόβλημα με σένα, δεν παίρνεις ότι σου αξίζει.», φέρεται να του έχει πει η Khloe, με την ίδια να συνεχίζει μόνη της λέγοντας: «Μερικές φορές νομίζω πως αν δώσω χώρο λίγα εκατοστά, θα πάρει ένα χιλιόμετρο και θα μετατρέψει την ευγένειά μου σε αδυναμία».



Βλέπουμε λοιπόν πως η κίνησή του να την φιλήσει δεν της άρεσε καθόλου, οπότε αντιλαμβανόμαστε σίγουρα πως σε καμία περίπτωση δεν θα τα ξαναέβρισκε μαζί του.