Blast from the past: Αυτή τη φωτογραφία Βανδής-Κοκκίνου δεν την έχεις ξαναδεί

Blast from the past: Αυτή τη φωτογραφία Βανδής-Κοκκίνου δεν την έχεις ξαναδεί

Ταξίδι στο χρόνο

Αν υπάρχει κάτι που μπορεί να υποστηρίξει η σημερινή μέρα με μεγάλη άνεση, αυτό το throwback Thursday, αφού και είναι Πέμπτη, και έχουμε για σένα μία από τις καλύτερες throwback φωτογραφίες που έχεις δει ποτέ σου. Εδώ το throwback παίρνει σάρκα και οστά, με αυτή τη φωτογραφία της Δέσποινας Βανδή και της Έλλης Κοκκίνου, να είναι ότι καλύτερο έχουμε δει μέχρι σήμερα.

Το Instagram είναι η αγαπημένη μας social πλατφόρμα και οι φωτογραφίες που βρίσκονται σε αυτό μας αφήνουν συνήθως με το στόμα ανοιχτό. Και αυτό συνέβη και με αυτή την παλιά φωτογραφία των δύο τραγουδιστριών που σου προαναφέραμε.

Έλλη Κοκκίνου και Δέσποινα Βανδή, είναι δύο πολύ όμορφες και sexy γυναίκες, και αυτή τους η φωτογραφία, μόνο έκπληξη θα μπορούσε να μας προκαλέσει για το πόσο ίδιες, αλλά και διαφορετικές είναι ταυτόχρονα. Οι δύο τραγουδίστριες ποζάρουν μαζί και σκεφτόμαστε πως ο χρόνος δεν τις έχει αγγίξει ιδιαίτερα τελικά.

Το Instagram account «rareandmore» ανεβάζει σπάνιες φωτογραφίες celebrities από το παρελθόν και αυτή η φωτό σήμερα παίρνει άριστα 10! Δέσποινα Βανδή και Έλλη Κοκκίνου όπως σίγουρα δεν τις θυμάσαι και θα τις δεις στη gallery παρακάτω.