8 λέξεις: Θυμάσαι τη μικρή Στεφανία από το Μπρούσκο; Δεν θα πιστεύεις πόσο έχει μεγαλώσει

Νάνσυ Μητσοστέργιου
8 λέξεις: Θυμάσαι τη μικρή Στεφανία από το Μπρούσκο; Δεν θα πιστεύεις πόσο έχει μεγαλώσει

Είναι μια κούκλα

Οι 8 λέξεις, η νέα καθημερινή σειρά του Ανδρέα Γεωργίου έκανε πρεμιέρα την Κυριακή, κι έχει ήδη κερδίσει φανατικό κοινό. Αυτό βέβαια αποτυπώνεται τόσο στα νούμερα, όσο και στα tweets των τηλεθεατών κάθε βράδυ. Εμείς λοιπόν το παρακολουθήσαμε χθες, και φυσικά είδαμε και αρκετούς παλιούς γνώριμους ηθοποιούς.

Ανάμεσά τους όμως είδαμε κι ένα κορίτσι πολύ γνωστό. Ένα κορίτσι που γνωρίσαμε μερικά χρόνια πριν σε μία άλλη σειρά του Ανδρέα Γεωργίου. Το κοριτσάκι αυτό τότε ήταν σχεδόν 7 χρονών, και είχε κερδίσει σε μεγάλο βαθμό την αγάπη του κόσμου. Σήμερα είναι 13 ετών και μία κούκλα πραγματικά.

mprouskoo

Η Tera Elle Perrie, που έπαιζε την Στεφανία Γιαννακάκη, την κόρη του Σήφη Γιαννακάκη (aka Αποστόλη Τότσικα) έχει μεγαλώσει πολύ και είναι ένα πολύ όμορφη κορίτσι πια. Στις 8 λέξεις κάνει την κόρη της Θάλειας Ματίκα και του Απόστολου Γκλέτσου, και πραγματικά δεν πιστεύαμε στα μάτια μας, πόσο έχει μεγαλώσει.

Η 13χρονη Αγγλοκύπρια ηθοποιός διαθέτει και το δικό της account στο Instagram, και μπορεί να μην ανεβάζει φωτογραφίες της συχνά, με τα stories της δεν έχει κανένα απολύτως θέμα. Δες τη στη gallery που ακολουθεί και αλήθεια δεν θα πιστεύεις το πόσο όμορφη είναι, και πόσο έχει μεγαλώσει.