Είναι έγκυος η πριγκίπισσα Ευγενία; Υπάρχει ένα γεγονός που ενισχύει τις υποψίες

Πατούλια Κατερίνα
Είναι έγκυος η πριγκίπισσα Ευγενία; Υπάρχει ένα γεγονός που ενισχύει τις υποψίες

Η νέα εμφάνιση της πριγκίπισσας Ευγενίας πυροδότησε τις φήμες περί εγκυμοσύνης

Οι royal fans είναι πεπεισμένοι πια πως η πριγκίπισσα Ευγενία θα ανακοινώσει από μέρα σε μέρα τα ευχάριστα νέα της πρώτης εγκυμοσύνης της.
Η 29χρονη πριγκίπισσα ενίσχυσε τις φήμες περί εγκυμοσύνης την προηγούμενη εβδομάδα οπότε και εθεάθη στην Εβδομάδα Μόδας της Νέας Υόρκης, στην επίδειξη της καλής φίλης της Meghan Markle, Misha Nonoo. Όσοι είδαν την Ευγενία τόνισαν πόσο λαμπερή και όμορφη έδειχνε η πριγκίπισσα ενώ υπάρχει ένα ακόμα γεγονός που ενισχύει τις φήμες περί εγκυμοσύνης.



Τα γραφεία στοιχημάτων έχουν τρελαθεί και οι αποδόσεις για επικείμενη εγκυμοσύνη της Ευγενίας είναι τέτοιες που ενισχύουν την φημολογία. Ο κανόνας μάλιστα που λέει πως οι royals ανακοινώνουν την πρώτη τους εγκυμοσύνη στον πρώτο χρόνο του γάμου τους, έχει σπάσει μόνο από τον πρίγκιπα William και την Kate Middleton και η πρώτη επέτειος γάμου της Ευγενίας με τον Jack Brooksbank πλησιάζει καθώς έρχεται η 12η Οκτωβρίου, οπότε το ζευγάρι είχε ενωθεί με τα δεσμά του γάμου στο παρεκκλήσι του Αγίου Γεωργίου στο Windsor.

Η Ευγενία γνώρισε τον Jack κάνοντας σκι το 2010 και εννιά χρόνια μετά ετοιμάζονται να γιορτάσουν την πρώτη τους επέτειο γάμου!