Σοκαριστική αποκάλυψη από τη Demi Moore: Το παιδί με τον Kutcher και ο βιασμός

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Σοκαριστική αποκάλυψη από τη Demi Moore: Το παιδί με τον Kutcher και ο βιασμός

Τα λόγια της μας σόκαραν

Η Παρασκευή μας ξεκίνησε κάπως μουντά (λόγω καιρού) και περίεργα, μετά τις ανακοινώσεις και την αποκάλυψη της Demi Moore σχετικά με την ζωή της, αλλά και την σχέση της με τον Ashton Kutcher. Η 56χρονη ηθοποιός είπε κάποια πράγματα που μας ξάφνιασαν και μας σόκαραν, και ακόμα δεν μπορούμε να τα πιστέψουμε είναι η αλήθεια.

Η 56χρονη ηθοποιός γράφει ένα νέο βιβλίο και σε αυτό οι αποκαλύψεις που κάνει είναι αν μη τι άλλο σοκαριστικές. Η ηθοποιός αναφέρει πως όταν ήταν 15 ετών έπεσε θύμα βιασμού και 27 χρόνια αργότερα ξεκίνησε μια καθοδική πορεία στην ζωή της, στην οποία μόνο έπινε αλκοόλ και έκανε χρήση ναρκωτικών ουσιών.

Πέρα όμως από το γεγονός του βιασμού, που είναι τραγικό να το ακούς για ένα κορίτσι 15 ετών, η ηθοποιός αποκάλυψε και την εγκυμοσύνη της με τον Ashton Kutcher. Όταν ήταν στα 42 της χρόνια και σε σχέση με τον ηθοποιό, έμεινε έγκυος, όμως απέβαλε. Τότε ήταν έξι μήνες μαζί με τον Ashton, και αυτό ήταν κάτι που τη στιγμάτισε. Μετά την αποβολή, η ηθοποιός το έριξε και πάλι στο αλκοόλ, καθώς θεωρούσε τον εαυτό της υπεύθυνο για όλα όσα συνέβησαν.

Το 2005 η Demi Moore και ο Ashton Kutcher παντρεύτηκαν και προσπάθησαν ξανά να αποκτήσουν παιδί με εξωσωματική, χωρίς όμως καμία επιτυχία. Μάλιστα σκόπευαν να την ονομάσουν Chaplin Ray. Το 2011 το ζευγάρι χώρισε, μόλις η Demi Moore έμαθε πως εκείνος υπήρξε άπιστος μαζί της.

Για την σχέση της με τον Ashton η 56χρονη ηθοποιός ανέφερε, πως μαζί του ζούσε τα δεύτερα νιάτα της, πολύ καλύτερα από ότι και όταν η ίδια ήταν 20 ετών. Φαίνεται πως πέρασε πολύ δύσκολα στη ζωή της, και αυτή είναι η πρώτη φορά που μαθαίνουμε κάποια τόσο σημαντικά πράγματα. Αυτό είναι το βιβλίο που αξίζει να διαβάσεις μάλλον.