Meghan Markle: Η δούκισσα του Sussex έκανε την πιο τρυφερή δήλωση για τον Archie Harrison

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Meghan Markle: Η δούκισσα του Sussex έκανε την πιο τρυφερή δήλωση για τον Archie Harrison

Μα είναι υπέροχη

Την πιο ωραία και πιο cool εμφάνισή της έκανε η Meghan Markle εχθές στην προώθηση της νέας της κολεξιόν για το Smart Works και ήταν και πάλι όπως τη γνωρίσαμε. Η δούκισσα του Sussex έχασε τα κιλά της εγκυμοσύνης της και ήταν πραγματικά υπέροχη. Με παντελόνι που αναδείκνυε το σώμα της και λευκό πουκάμισο, η Meghan έκανε τα φλας των φωτογράφων να αστράψουν, και εμείς δεν θα μπορούσαμε να μην σχολιάσουμε αυτήν της την εμφάνιση.

Φυσικά για το λανσάρισμα της νέας αυτής σειράς η δούκισσα του Sussex έβγαλε κι έναν λόγο μπροστά στο πλήθος, κάνοντας μάλιστα την πιο τρυφερή δήλωση για τον γιο της, Archie Harrison Mountbatten Windsor. Ο μικρός Archie γεννήθηκε στις 6 Μαΐου του 2019 και σε περίπου μία εβδομάδα από τώρα θα τον δούμε μαζί με τους γονείς του στο royal ταξίδι που θα κάνουν στην Αφρική από την επόμενη εβδομάδα.

Τι είπε όμως η Meghan για τον γιο της; Αφού έγινε το λανσάρισμα της νέας αυτής σειράς ρούχων και η Meghan είπε αυτά που είχε να πει ως δημιουργός είπε πως έπρεπε να φύγει. Αυτό όμως έγινε με τον πιο γλυκό και χαριτωμένο τρόπο, αφού η δούκισσα αναφέρθηκε στον γιο της Archie.

«Πρέπει να γυρίσω πίσω στο μωρό μου, είναι ώρα για να τον ταΐσω» είπε η Meghan κι εμείς λιώσαμε και μόνο στη σκέψη. Archie ανυπομονούμε να σε δούμε.