Η σπουδαιότερη μέρα στη ζωή της Lily Allen

Η σπουδαιότερη μέρα στη ζωή της Lily Allen

Η νεαρή τραγουδίστρια όχι μόνο παντρεύτηκε τον αγαπημένο της, αλλά ανακοίνωσε πως είναι και έγκυος.

Αν το χτεσινό Σάββατο ήταν για εσάς ένα σαν όλα τα άλλα, για την Lily Allen ήταν η πιο ευτυχισμένη μέρα της ζωής της, μέχρι τώρα.

Η Βρετανίδα τραγουδίστρια και μουσικός, όχι μόνο παντρεύτηκε τον «έρωτα της ζωής της», όπως έχει χαρακτηρίσει τον επιχειρηματία Sam Cooper, αλλά το ζευγάρι περιμένει και το πρώτο του παιδί, σύμφωνα με πηγές από το κοντινό περιβάλλον τους.

«Είναι αλήθεια», δήλωσε άτομο που παρευρέθηκε στον γάμο της Allen και του Cooper, «o Sam το ανακοίνωσε κατά τη διάρκεια του γαμήλιου λόγου του». Ο γάμος του ζευγαριού έγινε στο Gloucestershire της Αγγλίας, στην εκκλησία του St. James the Great, μόλις με 100 καλεσμένους. Η Allen φορούσε ένα κατά παραγγελία νυφικό της Γαλλίδας σχεδιάστριας Dephine Manivet και κρατούσε μια ανθοδέσμη από λευκά τριαντάφυλλα.

Τα νέα της εγκυμοσύνης της Allen είναι μια εξαιρετικά ευχάριστη είδηση για την νεαρή μουσικό, μιας και τα προβλήματα και οι κακές στιγμές δεν ήταν λίγες στη ζωή της, μέχρι τώρα. Τον περασμένο Νοέμβριο η τραγουδίστρια απέβαλε ενώ ήταν έγκυος με το παιδί του Cooper, ενώ σχεδόν τρία χρόνια πριν είχε χάσει πάλι το παιδί της, ενώ ήταν έγκυος από τον τότε φίλο της, τον μουσικό Ed Simons. Ειδικά όταν η ίδια έχει δηλώσει πως «το να κάνω παιδιά είναι ο απώτερος στόχος μου στη ζωή», μπορεί κανείς να καταλάβει πόσο την επηρέασαν αυτές οι δύο αποβολές.

Ελπίζουμε ειλικρινά αυτή τη φορά να της πάνε όλα καλά και να μεγαλώσει την νέα της οικογένεια σύντομα.