Η Δούκισσα Νομικού μας αποκάλυψε το όνομα της κόρης της & δεν έχει καμία σχέση με αυτό που νομίζαμε

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Η Δούκισσα Νομικού μας αποκάλυψε το όνομα της κόρης της & δεν έχει καμία σχέση με αυτό που νομίζαμε

Μας ξεγέλασε εντελώς

Σε λίγες ημέρες η Δούκισσα Νομικού θα κρατάει στην αγκαλιά της το δεύτερο παιδάκι της και είμαστε σίγουρες πως πλέει ήδη σε πελάγη ευτυχίας. Η παρουσιάστρια έχει ήδη έναν γιο, τον Σάββα, και από ό,τι έχει αναφέρει κατά διαστήματα κι εκείνος ανυπομονεί να γνωρίσει την αδερφή του.

Ωστόσο η κορούλα της Δούκισσας μας παίδεψε κάπως, φυσικά με την καλή έννοια, αφού δυσκολευτήκαμε αρκετά να ανακαλύψουμε το όνομά της. Σε ό,τι σκεφτήκαμε πέσαμε έξω, εν μέρει, και την περιέργειά μας κάλυψε πριν από λίγη ώρα η Δούκισσα με ένα και post στο Instagram. Σε συνέντευξη που είχε παραχωρήσει στην Ελεονώρα Μελέτη, όταν εκείνη την ρώτησε για το όνομα της κόρης της, η παρουσιάστρια είχε πει πως της αρέσει να τηρεί τις παραδόσεις.

Συνεπώς όλοι υποθέσαμε πως αφού ο γιος της πήρε το όνομα του παππού από την πλευρά του συζύγου της, η κόρη της θα έπαιρνε το όνομα της μαμάς της. Σκεφτόμασταν πόσο ωραίο είναι το Ούρσουλα, όμως το baby shower της μας αποπροσανατόλισε εντελώς. Παντού κρεμόντουσαν «Α» και αναρωτιόμασταν τι σημαίνει αυτό. Εν τέλει βρήκαμε από μία φωτογραφία της πως τη γιαγιά της τη λένε Αλεξάνδρα και κάπως έτσι λύσαμε το μυστήριο.

Δυστυχώς όμως πέσαμε και πάλι έξω. Η Δούκισσα μας ανακοίνωσε το όνομα της κόρης της και θα το δεις στη gallery που ακολουθεί.