Είσαι σίγουρη πως μπορείς να αναγνωρίσεις την τραγουδίστρια της φωτογραφίας;

Είσαι σίγουρη πως μπορείς να αναγνωρίσεις την τραγουδίστρια της φωτογραφίας;

Περιμένουμε την απάντησή σου

Είναι μία από τις πιο πετυχημένες και γνωστές τραγουδίστριες του ελληνικού πενταγράμμου. Έχει δύο παιδιά, όμως αν πλησιάζεις τα πρώτα σου «άντα» σίγουρα πέρασες την εφηβεία σου με τα τραγούδια της. Γνώρισες μαζί της τον πρώτο σου έρωτα, έκλαψες, έκανες πάρτι γενεθλίων με τις κασέτες (και τα cd της μετέπειτα) και την ακούς φανατικά μέχρι και σήμερα.

Όμορφη, ακόμη με την ίδια υπέροχη φωνή και με τραγούδια που ακόμη με κάποιον τρόπο βρίσκουν τα κουμπιά σου και σε στιγματίζουν. Θα σου δώσουμε και μια μικρή βοήθεια, λέγοντάς σου πως συμμετείχε και σε ελληνική σειρά που λάτρεψες, και που λιώνεις να τη βλέπεις σε επανάληψη όταν μπορείς.

Αν ακόμη δεν έχεις βρει ποια τραγουδίστρια είναι η κούκλα της φωτογραφίας, δεν θα σε κρατήσουμε άλλο σε αγωνία και θα σου το αποκαλύψουμε. Όσο απίστευτο και αν σου φαίνεται η εικονιζόμενη είναι η Δέσποινα Βανδή και σίγουρα δεν θυμίζει τίποτα την τραγουδίστρια όπως είναι σήμερα. Σαφώς κι έχουν περάσει αρκετά χρόνια από τότε που τραβήχτηκε αυτή η φωτογραφία, όμως ορισμένα χαρακτηριστικά της αν την κοιτάξεις προσεκτικά δεν έχουν αλλάξει καθόλου.



Σε κάθε περίπτωση, και στις δύο περιπτώσεις είναι μία κούκλα και εμείς σαφώς τη συγχαίρουμε που στα 50 της και μετά από δύο εγκυμοσύνες διατηρεί αυτό το καλλίγραμμο κορμί.