Έχεις ακούσει τη Δανάη Λιβιεράτου να τραγουδάει; Εκτός από κούκλα είναι και φωνάρα

Έχεις ακούσει τη Δανάη Λιβιεράτου να τραγουδάει; Εκτός από κούκλα είναι και φωνάρα

Πάθαμε σοκ

Το ότι η Δανάη Λιβιεράτου είναι μία κούκλα το ξέραμε. Και αν δεν το ξέραμε είδαμε το Instagram account της και μάθαμε. Με τέτοιους γονείς άλλωστε δεν περιμέναμε τίποτα λιγότερο. Το ότι είχε τέτοια φωνή όμως δεν το φανταζόμασταν με τίποτα, και το μάθαμε και πάλι μέσα από το Instagram account της, όταν και ανέβασε βίντεο στο οποίο ερμήνευσε το αγαπημένο της τραγούδι.

Δεν αναρωτιόμαστε από ποιον πήρε αυτήν την υπέροχη φωνή, είναι ολοφάνερο και όλοι ξέρουμε την απάντηση. Η Δανάη είναι ένα χαρισματικό κορίτσι, και αν μας ρωτάς ναι, θα θέλαμε πολύ να την ακούμε να τραγουδάει ξανά και ξανά. Θα μπορούσε κάλλιστα να ακολουθήσει τα βήματα του μπαμπά της και όχι δεν θα μας φαινόταν καθόλου περίεργο. Γιατί τέτοιο και τόσο ταλέντο να πάει χαμένο;

Οκ, δεν είμαστε εμείς αυτές που θα αποφασίσουμε τον επαγγελματικό προσανατολισμό της Δανάης, απλά εκφέρουμε μια άποψη και έναν ιδιαίτερο θαυμασμό για την φωνή της. Αν δεν έτυχε να δεις το βίντεο της και να την ακούσεις, σου το παραθέτουμε εδώ λίγο πιο κάτω. Keep going Δανάη!