Royal update: Ο πρίγκιπας Harry έκανε το πιο ωραίο σχόλιο για τον Archie Harrison

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Royal update: Ο πρίγκιπας Harry έκανε το πιο ωραίο σχόλιο για τον Archie Harrison

Μαντεύεις τι είπε;

Σε λιγότερο από μία εβδομάδα θα δούμε και πάλι σε φωτογραφίες τον Archie Harrison Mountbatten Windsor, ο οποίος θα πάει μαζί με τους γονείς του Meghan και Harry το πρώτο του royal ταξίδι στην Αφρική. Όπως καταλαβαίνεις ανυπομονούμε να δούμε αυτές τις φωτογραφίες.

Η πιο πρόσφατη που έχουμε από εκείνον είναι αυτή που είδαμε στο χθεσινό κολάζ που ανέβασε η Meghan Markle στο Instagram του Sussex για τα γενέθλια του Harry. Αν νόμιζες πως είχες δει όλες τις φωτογραφίες από την βάφτιση του Archie Harrison, έκανες λάθος, γιατί εχθές ανακαλύψαμε πως υπήρχε μία ακόμη.

Και αυτή ήταν η καλύτερη από όλες. Η Meghan κάθεται στον καναπέ με τον Archie στην αγκαλιά της και ο Harry έχει σκύψει μπροστά τους και τους κοιτάζει. Και αυτό είναι σίγουρα το highlight της χθεσινής ημέρας. Της σημερινής βρίσκεται στις δηλώσεις που έκανε ο Harry σε μία επίσκεψη του μέσα στην εβδομάδα στο Lealands High School στο Luton.

Ένας από τους μαθητές του σχολείου τον ρώτησε πώς είναι τώρα η ζωή με τον Archie και πώς είναι ο ίδιος ο μικρούλης, με τον Harry να απαντάει: «Είναι πραγματικά πολύ καλά, σε ευχαριστώ, και επίσης έχει μεγαλώσει πολύ». Και αυτό ήταν η πιο γλυκιά ατάκα που ακούσαμε για τον μικρό Archie Harrison.



Δες στη gallery που ακολουθεί φωτογραφίες τους, αλλά και τη νέα αγαπημένη μας.