Άσχημα τα νέα. Αυτή την εξέλιξη για την αγαπημένη σου σειρά δεν τη περίμενες

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Άσχημα τα νέα. Αυτή την εξέλιξη για την αγαπημένη σου σειρά δεν τη περίμενες

Πράγματι έχουμε στεναχωρηθεί

Τα «Φιλαράκια» είναι μία από τις αγαπημένες μας σειρές ever και αυτό είναι κάτι που δεν σου έχουμε κρύψει μέχρι σήμερα. Ήμασταν εδώ για να σε ενημερώσουμε όταν μάθαμε για το πρώτο reunion των πρωταγωνιστών, και είμαστε εδώ για να σου ανακοινώσουμε κάτι ακόμη, το οποίο όμως δεν θα σε χαροποιήσει.

Το reunion που όλοι περιμέναμε δεν θα πραγματοποιηθεί ποτέ και αυτό είναι κάτι που δεν μας άρεσε καθόλου. Και δεν πρόκειται για κάποια ανακρίβεια ή φήμη αυτήν τη φορά, αφού η πληροφορία έρχεται εκ των έσω. Οι δημιουργοί του show επιβεβαίωσαν πως δεν θα υπάρξει κανένα reunion ή reboot του δημοφιλούς show.

«Δεν θα κάνουμε κάποιο reunion show, και δεν θα υπάρξει και reboot της σειράς. Το show ήταν για εκείνη την περίοδο στη ζωή, όταν τα Φιλαράκια ήταν η οικογένειά σας», ανέφερε η συνδημιουργός και παραγωγός Marta Kauffman κατά τη διάρκεια του Tribeca TV Festival, και η καρδιά μας έσπασε σε χίλια κομμάτια. Όσο για τον λόγο που στάθηκε αντίθετα στη δημιουργία του reboot η Marta είπε: «Δεν θα νικήσει και δεν θα είναι καλύτερο από αυτό που κάναμε».

Όπως καταλαβαίνεις, δεν θα υπάρξουν νέα επεισόδια, και δεν θα υπάρξει και reunion.