Δύο γυναίκες- έκπληξη στο «The Voice»: Η παρουσιάστρια και η έντεχνη τραγουδίστρια (video)

Δύο γυναίκες- έκπληξη στο «The Voice»: Η παρουσιάστρια και η έντεχνη τραγουδίστρια (video)

Δύο γυναίκες- έκπληξη στο τιμόνι του Voice

Πανικός επικρατεί στον ΣΚΑΙ για με το The Voice ειδικά μετά την ξαφνική αποχώρηση του Κωστή Μαραβέγια και του Γιώργου Καπουτζίδη.
Η παραγωγή ψάχνει τόσο παρουσιαστή όσο και έναν από τους τέσσερις κριτές. Τα ονόματα που αυτή τη στιγμή επιβεβαιώνει τόσο το πρωινό του Star όσο και το πρωινό του ANT1 είναι γυναικεία.

Μέχρι στιγμής, ο Σκάι έχει φέρει στο τιμόνι της παρουσίασης τον Γιώργο Λιανό αλλά όπως φαίνεται στο πλευρό του στην παρουσίαση θα είναι η Χριστίνα Μπόμπα.



Όσο για την θέση του τέταρτου κριτή, αυτή κι αν ήταν έκπληξη! Εκεί φαίνεται πως έκλεισε το όνομα της Ελεονώρας Ζουγανέλη, χωρίς όμως να έχει γίνει κάποια επίσημη ανακοίνωση από το κανάλι ή την εταιρία παραγωγής ή και την ίδια την τραγουδίστρια.



To όνομα του Γιώργου Μαζωνάκη που είχε αρχικά ακουστεί, διαψεύστηκε από τον ίδιο ενώ αρνητικά είχε απαντήσει και η Πάολα και ο Νίκος Οικονομόπουλος και ο Στέλιος Ρόκκος.



Για να δούμε τελικά, αν από την οικογένεια του Σάκη Τανιμανίδη και της Χριστίνας Μπόμπα θα δούμε κάποιον στο The Voice τελικά!