Νεφέλη Λιβιεράτου: Το μαγικό ταξίδι στο Παρίσι και οι απίστευτες φωτό της

Νεφέλη Λιβιεράτου: Το μαγικό ταξίδι στο Παρίσι και οι απίστευτες φωτό της

Οκ ναι, ζηλέψαμε

Αν νόμιζες πως οι αναρτήσεις και τα stories της Νεφέλης Λιβιεράτου θα σταματούσαν στις καλοκαιρινές της διακοπές και στην Ίο έκανες λάθος. Μετρήσαμε άπειρα stories της μεγάλης κόρης των Αδάμ-Λιβιεράτου από το νησί των Κυκλάδων, όμως η νεαρή καλλονή δεν σταμάτησε εκεί. Μετά την Ίο και την ολιγοήμερη παραμονή της στην Αθήνα, σειρά είχε το Παρίσι για τη Νεφέλη.

Η αγαπημένη μας Νεφέλη βρίσκεται εδώ και λίγες ημέρες στην πόλη του φωτός και οι φωτογραφίες που μας έχει χαρίσει μέχρι στιγμής μέσα από τα stories της, είναι όλες υπέροχες. Βέβαια στο δίλημμα Παρίσι-Ίος, η απόφαση μας θα ήταν αρκετά δύσκολη. Από την μία θα διαλέγαμε το νησί γιατί κάπου μέσα μας νιώθουμε ακόμη πως είναι καλοκαίρι, από την άλλη θα θέλαμε πολύ να βρισκόμασταν κι εμείς στο Παρίσι.

Η Νεφέλη έχει ένα πολύ ωραίο account στο Instagram και μπορεί να μην ανεβάζει συχνά σταθερά posts, τα stories της όμως είναι συνεχώς ανανεωμένα. Τις τελευταίες ημέρες μάλιστα που βρίσκεται στο Παρίσι, νιώθουμε σαν να είμαστε μαζί της και να το έχουμε γυρίσει όλο. Άγνωστο ωστόσο παραμένει τον αν βρίσκεται στη γαλλική πρωτεύουσα για διακοπές ή εάν σπουδάζει εκεί.

Δες στη gallery που ακολουθεί όλες τις φωτογραφίες που έχει ανεβάσει μέχρι σήμερα.