Εμμ, η Stormi που λέει «Love you» στην Kylie Jenner είναι ό,τι πιο cute είδαμε σήμερα

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Εμμ, η Stormi που λέει «Love you» στην Kylie Jenner είναι ό,τι πιο cute είδαμε σήμερα

Και κάπως έτσι λιώσαμε

Την καλύτερη φάση της ζωής της διανύει η Kylie Jenner τον τελευταίο χρόνο και έχουμε όλα τα στοιχεία που χρειαζόμαστε για να ξέρουμε πως αυτό είναι βέβαιο και 100% διασταυρωμένο. Η σχεδόν δύο χρονών Stormi Jenner Webster της έχει αλλάξει τη ζωή και αυτό το βλέπουμε καθημερινά, μέσα από τα social media της.

Η μικρή Stormi είναι μια γλύκα και είναι αλήθεια πως δεν χορταίνουμε να τη βλέπουμε στο Instagram της μαμάς της. Μετά από αυτό που έκανε και ανέβασε η μαμά της όμως, σχεδόν λιώσαμε. Η μικρή λέει «love you» στη μαμά της και reality star, Kylie Jenner, και είναι το πιο χαριτωμένο στιγμιότυπο της ημέρας.

Δεν είναι βέβαια η πρώτη φορά που η κόρη της Kylie και του Travis λέει κάποια λεξούλα, όμως αυτό ήταν το πιο γλυκό βίντεο που είδαμε. Η Stormi είναι ένα τρισχαριτωμένο πλασματάκι, το οποίο θα θέλαμε πολύ να γνωρίσουμε από κοντά και να μας πει τις λέξεις που ξέρει, έτσι με αυτόν τον υπέροχο τρόπο που μιλάει.

Η Kylie είναι μια ευτυχισμένη μαμά και μετά από αυτό σίγουρα θα έχει ξετρελαθεί ακόμη περισσότερο. Μπορεί εμείς να μην έχουμε παιδάκι ακόμη, όμως μπορούμε να αντιληφθούμε πόσο υπέροχο συναίσθημα είναι να σου λέει το παιδί σου «σ’ αγαπώ».

Δες το βίντεο.


https://www.instagram.com/p/B2als0gggRN