Κι όμως συνέβη: Η διάσημη τραγουδίστρια εμφανίστηκε σε show και δεν ήξερε το όνομα της Meghan Markle

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Κι όμως συνέβη: Η διάσημη τραγουδίστρια εμφανίστηκε σε show και δεν ήξερε το όνομα της Meghan Markle

Μα πώς έγινε αυτό;

Όταν είσαι star του Hollywood και γενικά διάσημη τραγουδίστρια και σου συμβαίνει κάτι απρόοπτο μπροστά σε κόσμο είναι λογικό να ξεχνάς πράγματα. Όμως πώς γίνεται να μην μπορείς να αναγνωρίσεις την Meghan Markle και να μην θυμάσαι το όνομά της, όταν πλέον το ξέρει ακόμη και το 5χρονο ξαδερφάκι σου;

Αυτό λοιπόν που συνέβη στην γνωστή τραγουδίστρια δεν ήταν αστείο. Η 37χρονη βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή της Ellen DeGeneres «The Ellen Show» και σε ένα παιχνίδι που έπαιξε on stage κλήθηκε να αναγνωρίσει κάποια πρόσωπα. Κι ενώ δεν είχε κανένα απολύτως θέμα να αναγνωρίσει τους Justin Timberlake, Chris Hemsworth, Drake, Jennifer Lopez και Miley Cyrus, όταν εμφανίστηκε η φωτογραφία της Meghan Markle εκείνη σκάλωσε και κοκάλωσε.

Ο λόγος για την Kelly Clarkson, η οποία ενώ στην αρχή φάνηκε να τα πηγαίνει καλά στην αναγνώριση προσώπων είχε ένα θέμα με τη δούκισσα του Sussex της οποίας δεν μπόρεσε να θυμηθεί το όνομα.

«Αχ! Την ξέρω αυτή, είναι πριγκίπισσα», είπε η Kelly με την Ellen να της λέει το όνομά της. «Meghan Markle! Ήταν στο Suits. Βασικά μου αρέσει πολύ το Suits» είπε αρχικά η 37χρονη και συνέχισε: «Δεν ξέρω γιατί δεν μου θυμίζει καθόλου τη Meghan, ίσως θα πρέπει να την ρωτήσω. Ή καλύτερα θα την ρωτήσω, ποια είναι τα άγχη του να είσαι πριγκίπισσα».



Οκ, ίσως στη θέση της κι εμείς να αγχωνόμασταν και να μην θυμόμασταν αρκετά ονόματα, αλλά όχι τη Meghan Markle βρε Kelly.