Κάθεσαι; Ο sexy Τούρκος ηθοποιός από τον «Φτερωτό θεό» έρχεται στην Αθήνα

Κάθεσαι; Ο sexy Τούρκος ηθοποιός από τον «Φτερωτό θεό» έρχεται στην Αθήνα

Και το ανακοίνωσε το κανάλι

Εάν είσαι fan των τούρκικων σειρών και βλέπεις φανατικά αυτές που προβάλλονται στη χώρα μας, τότε η είδηση που δημοσίευσε στο επίσημο Instagram account του το κανάλι που προβάλλεται ο Φτερωτός θεός, θα σε κάνει να «ουρλιάξεις». Σύμφωνα λοιπόν με πληροφορίες, ο πρωταγωνιστής της σειράς, τον οποίο ομολογουμένως βλέπουμε και λιώνουμε.

Ο Can Yaman, όπως ανακοινώθηκε και μέσα από το Instagram του Skai έρχεται στην Αθήνα και όπως αναφέρεται και στο post, «η άφιξη αυτή θα ταράξει τα νερά». Δεν έχει γίνει ακόμη γνωστός ο λόγος για τον οποίο ο 30χρονος ηθοποιός έρχεται στη χώρα μας, όμως το διαδίκτυο πήρε φωτιά με την ανακοίνωση αυτής της είδησης.

Και όχι άδικα εδώ που τα λέμε. Έχεις μπει καθόλου στο Instagram account του Can; Κάτι μας λέει πως όχι, γι’ αυτό και σου προτείνουμε να το κάνεις asap. Φήμες βέβαια αναφέρουν πως ο Can είναι ζευγάρι και στην κανονική ζωή με την συμπρωταγωνίστριά του και σύντροφό του στη σειρά.

Λίγο βέβαια πρέπει να σε επηρεάζει αυτό βλέποντας τις φωτογραφίες του. Δες και την ανακοίνωση του καναλιού στη gallery που ακολουθεί.