Φωτογραφίες σοκ: Έτσι θα ήταν JLo και άλλες stars χωρίς ύπνο, νερό και καλά γονίδια

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Φωτογραφίες σοκ: Έτσι θα ήταν JLo και άλλες stars χωρίς ύπνο, νερό και καλά γονίδια

Οι φωτογραφίες που θα σε αφήσουν άφωνη

Δεν είναι πολύ περίεργο πως οι celebrities φαίνεται να μεγαλώνουν με έναν τελείως διαφορετικό ρυθμό, σε σύγκριση με εμάς, τον υπόλοιπο κόσμο; Από την Jennifer Lopez και την Helen Mirren, στη Victoria Beckham και την Liz Hurley, η showbiz είναι γεμάτη από τυχερές κυρίες που δείχνουν πολλά χρόνια νεότερες από την ημερομηνία γέννησής τους.

Με την απίστευτη επιδερμίδα τους, τα μόνιμα ψηλά ζυγωματικά και τις φανταστικές γραμμές, θα μπορούσαν εύκολα να περάσουν για μια δεκαετία νεότερες από ό, τι είναι πραγματικά. Ποιο είναι όμως το μυστικό τους;

Είναι αναμφισβήτητα ευλογημένες κι έχουν πολύ καλά και υπέροχα γονίδια, αλλά έχουν επίσης τα χρήματα και το χρόνο να τα ξοδέψουν για την καλύτερη φροντίδα του δέρματος τους. Σύμφωνα με τον κορυφαίο χειρουργό του Harley Street, Dr. Julian de Silva, αυτές οι γυναίκες θα μπορούσαν όλες να φαίνονται εντελώς διαφορετικές αν δεν ήταν διάσημες.

Αξιολόγησε τα πρόσωπά τους και χρησιμοποίησε το λογισμικό Face Future για να προσθέσει ψηφιακά τα σημάδια της γήρανσης που θα περίμενε να δει κανείς στην ηλικία τους.

Και τα αποτελέσματα ήταν εντυπωσιακά. Δες στη gallery που ακολουθεί τις φωτογραφίες τους και θα καταλάβεις.