Γιατί είναι τόσο ιδιαίτερη η χθεσινοβραδινή έξοδος του Harry και της Meghan;

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Γιατί είναι τόσο ιδιαίτερη η χθεσινοβραδινή έξοδος του Harry και της Meghan;

Τι έκαναν που δεν έχουμε ξαναδεί;

Λίγες ημέρες απομένουν ακόμη μέχρι την αναχώρηση του πρίγκιπα Harry και της Meghan Markle για την Αφρική. Ένα ταξίδι στο οποίο μαζί τους θα είναι και ο Archie Harrison. Το royal αυτό ταξίδι θα σηματοδοτήσει και το πρώτο μεγάλο ταξίδι του μικρού Archie, τον οποίο δεν σου κρύβουμε ανυπομονούμε να δούμε.

Κι ενώ όλοι περιμένουμε εκείνες τις μέρες για να δούμε φωτογραφίες με τον γιο τους, οι Sussexes, σκέφτηκαν να μας δώσουν μια ιδέα του Archie λίγο νωρίτερα. Περίπου δηλαδή, μιας και η χθεσινοβραδινή τους έξοδο είχε κάτι πολύ ιδιαίτερο. Αν ακόμη δεν κατάλαβες σου εξηγούμε ευθύς τι συνέβη και γιατί αυτή η έξοδος του ζευγαριού ήταν τόσο ιδιαίτερη.

Ο πρίγκιπας Harry και η Meghan Markle εθεάθησαν σε μία pub στο Λονδίνο νωρίς το απόγευμα, όμως δεν ήταν μόνοι τους. Ο δούκας και η δούκισσα του Sussex είχαν μαζί τους και τον Archie Harrison και αυτή είναι η πρώτη φορά που βλέπουμε κάποιο royal μωρό σε μία τόσο ανεπίσημη έξοδο με τους γονείς του.

Όπως θα δεις στις φωτογραφίες στη gallery που ακολουθεί, το TMZ εξασφάλισε φωτογραφίες από την έξοδό τους, τις οποίες και σου παραθέτουμε παρακάτω. Ο Harry δεν αποχωρίζεται στιγμή τον γιο του, με τον φακό να τους απαθανατίζει συνεχώς μαζί. Λίγο πριν το πρώτο του royal ταξίδι λοιπόν ο Master Archie Harrison πήγε σε Pub.

Δες στη gallery τις φωτογραφίες.