Ο Αντίνοος Αλμπάνης μιλάει για πρώτη φορά για τη μάχη με τον καρκίνο και συγκινεί

Ο Αντίνοος Αλμπάνης μιλάει για πρώτη φορά για τη μάχη με τον καρκίνο και συγκινεί

Ο Αντίνοος μίλησε για τον καρκίνο ανοιχτά για πρώτη φορά

Την πρώτη του επίσημη εμφάνιση πραγματοποίησε ο Αντίνοος Αλμπάνης, δίνοντας το παρόν στο Θέατρο Από Μηχανής και στην Παρουσίαση προγράμματος 2019-2020.

Ο ηθοποιός φανερά ευδιάθετος, μίλησε για πρώτη φορά ανοιχτά για το πρόβλημα υγείας που φαίνεται να ξεπερνά σιγά σιγά και τα λόγια του εμπνέουν και συγκινούν.



«O,τιδήποτε συμβαίνει στη ζωή μας, είτε αρνητικό, είτε θετικό μας πηγαίνει παρακάτω, αρκεί να έχουμε τα μάτια μας ανοιχτά και το μυαλό μας καθαρό, να μπορούμε να το επεξεργαζόμαστε σωστά και να εξελισσόμαστε.
Αν μπορούμε να βοηθάμε ο ένας τον άλλο, να παίρνουμε κουράγιο. Τίποτα δεν είναι δεδομένο. . . Όλα γίνονται πολύ πιο εύκολα όταν έχεις δίπλα σου ανθρώπους να σε στηρίζουν και να σε αγαπάνε. Είμαι καλά, είμαι ζωντανός και δυνατός. Είναι λογικό να περνάς και από το στάδιο του φόβου», τόνισε ο ηθοποιός.



Ο 36χρονος ηθοποιός εμφανίστηκε με αρκετά πυκνά μαλλιά, τα οποία στο πλαίσιο των θεραπειών που έκανε το καλοκαίρι, είχε ξυρίσει.

Όλα ξεκίνησαν με ένα Insta story μέσα στο καλοκαίρι, το οποίο ήταν γραμμένο στα Αγγλικά και ανέφερε σε ελεύθερη απόδοση:

«Ταλαιπωρημένος: Ασφαλώς. Πόνος στα κόκαλα: Ναιιι. Απώλεια γεύσης: ω ναι. Αλλά είμαι νίντζα της χημειοθεραπείας».

Δες τις φωτογραφίες από την έξοδο του Αντίνοου παρακάτω.