Έξαλλη η Μέγκι Ντρίο: Για ποια πρώην παίκτρια του GNTM είπε πως είναι διπρόσωπη;

Έξαλλη η Μέγκι Ντρίο: Για ποια πρώην παίκτρια του GNTM είπε πως είναι διπρόσωπη;

Πάει σε κάποια το μυαλό σου;

Το Greece’s Next Top Model έχει πλέον επιστρέψει στις οθόνες μας, όμως υπάρχει ένα άτομο που μας έχει λείψει ιδιαίτερα πολύ, και περισσότερο οι ατάκες και ο όχι και τόσο γλυκομίλητος και ευγενικός τρόπος της προς τις υπόλοιπες κοπέλες. Η Μέγκι Ντρίο είχε ανεβάσει πολύ ψηλά τον πήχη (ή την μπήχη όπως θέλεις πες το) και πιστεύουμε πως δεν θα υπάρξει καμία που να μπορεί να την αντιγράψει.

Εκτός από τις ατάκες της βέβαια, ξεχώρισε και για την απίστευτη κόντρα της με την Άννα Αμανατίδου, από την πρώτη στιγμή που μπήκε μέσα στο σπίτι. Και για μία ακόμη φορά έπειτα από δηλώσεις της Άννας, η Μέγκι έγινε έξαλλη αποκαλώντας τη διπρόσωπη. Η Άννα μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Ευτυχείτε», στο πάνελ της οποίας βρίσκεται η Μέγκι, όπου μεταξύ άλλων ανέφερε: «Ακούω ότι η Μέγκι λέει πράγματα για εμένα ακόμη, οπότε οκ δεν θέλω να το συνεχίσω. Όσο απαντάς, τόσο δίνεις αξία σε κάποια πράγματα, είμαι εδώ να λύσω κάποια πράγματα, αλλά όχι να απαντήσω στην αρνητική κριτική».

Η Μέγκι Ντρίο από την άλλη απάντησε ακούγοντας τη: «Πετάει καρφιά γιατί πάντα πετούσε. Στο ΥouΤube της ανεβάζει παλιά δικά μου βίντεο από το παιχνίδι και με σχολιάζει ακόμα. Μπροστά στην κάμερα είναι «νεράιδα». Για εμένα είναι διπρόσωπη.».

Μάλιστα η πρώην παίκτρια του Greece’s Next Top Model Μέγκι, είπε πως η Άννα Αμανατίδου, χάρη στο δικό της όνομα βγήκε τέταρτη στο παιχνίδι.