Υποκλινόμαστε! Η τρολ κίνηση της βασίλισσας Ελισάβετ σε τουρίστες θέλει χειροκρότημα

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Υποκλινόμαστε! Η τρολ κίνηση της βασίλισσας Ελισάβετ σε τουρίστες θέλει χειροκρότημα

Ό,τι καλύτερο διαβάσαμε σήμερα

Παρόλο που οι royals έχουν απίστευτα προνόμια (βλέπε: τα παλάτια, τα κοσμήματα και την VIP θέση), το να είσαι επικεφαλής της αγγλικής μοναρχίας και της αγγλικής εκκλησίας ακούγεται σαν μια πολύ έντονη δουλειά, που απαιτεί η Βασίλισσα Ελισάβετ να είναι σοβαρή το περισσότερο διάστημα, μιας και αντιπροσωπεύει ολόκληρο το Ηνωμένο Βασίλειο.

Και αυτός είναι και ο λόγος που ενθουσιαζόμαστε όταν διαβάζουμε ιστορίες για την Ελισάβετ, στις οποίες εκείνη είχε ιδιαίτερη αίσθηση του χιούμορ. Σύμφωνα με την Independent λοιπόν, ο πρώην υπάλληλος ασφαλείας της, Richard Griffin μοιράστηκε μία απίστευτη ιστορία, σχετικά με την βασίλισσα, η οποία τρόλαρε με πολύ μεγάλη επιτυχία ένα group τουρίστες, οι οποίοι δεν την αναγνώρισαν.


via GIPHY


Κάποια στιγμή πιο παλιά η βασίλισσα περπατούσε δίπλα στο οίκημά τους στο Balmoral μαζί με τους φρουρούς της, όταν ένα group Αμερικανοί τουρίστες την πλησίασαν και ρώτησαν αν ζει στην περιοχή. Η βασίλισσα φορούσε ένα παλτό και μία μαντίλα τυλιγμένη γύρω της (το κλασικό της look) και απάντησε στους τουρίστες πως ναι έμενε εκεί τριγύρω όπου είχε ένα σπίτι.


via GIPHY


Οι τουρίστες στη συνέχεια την ρώτησαν αν είχε δει ποτέ της τη βασίλισσα, με την 93χρονη να απαντάει πως εκείνη δεν την έχει δει, αλλά ο Richard ναι, δείχνοντάς τον φύλακα της. Και κάπως έτσι οι τουρίστες έφυγαν χωρίς να έχουν συνειδητοποιήσει πως τόση ώρα μιλούσαν στη βασίλισσα της Αγγλίας.

Απίστευτο έτσι;


via GIPHY