Αυτή είναι η μόνη φωτογραφία των royals που έχει 3 εκατομμύρια likes

Πατούλια Κατερίνα
Αυτή είναι η μόνη φωτογραφία των royals που έχει 3 εκατομμύρια likes

Η πιο δημοφιλής φωτογραφία των royals

Είναι αλήθεια πως οι royals της Βρετανίας δεν επιτρέπεται να έχουν προσωπικούς λογαριασμούς στο Instagram. Τουλάχιστον αυτό ισχύει για τα πρωτοκλασάτα μέλη της φαμίλιας, πλην της πριγκίπισσας Ευγενίας.

Κι ενώ μέχρι πριν ένα χρόνο, ο Harry κι ο William με τις οικογένειές τους είχαν έναν κοινό λογαριασμό στο Instagram, εκείνον του Kensington Royal, με την βασίλισσα να εκπροσωπείται κυρίως από το The Royal Family (@theroyalfamily) και τον Κάρολο με την Camilla από το προφίλ Clarence House (@clarencehouse), λίγο καιρό πριν γεννήσει, η Meghan Markle Και ο πρίγκιπας Harry δημιούργησαν το Sussex Royal και μέσα σε λίγους μήνες έφτασαν τα 9,4 εκατομμύρια followers.



Ανάμεσα λοιπόν σε όλα αυτά τα προφίλ στο Instagram και με την δυναμική που έχουν αποκτήσει οι royals τον τελευταίο χρόνο, οι φωτογραφίες που δημοσιεύουν κάνουν απίστευτα ρεκόρ σε likes!

Γεννήσεις, βαφτίσεις, γενέθλια, γάμοι, είναι μόνο μερικά από τα events που είδαμε στα social των royals της Βρετανίας αλλά υπάρχει μία και μοναδική φωτογραφία που έχει φτάσει τα 3 εκατομμύρια likes. Σου πάει το μυαλό;