Meghan Markle-Kate Middleton: H απρόσμενη νέα εξέλιξη στη σχέση τους

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Meghan Markle-Kate Middleton: H απρόσμενη νέα εξέλιξη στη σχέση τους

Ήταν κάτι που φανταζόμασταν

Σχεδόν ενάμιση χρόνο είναι παντρεμένη η Meghan Markle με τον πρίγκιπα Harry, γνωρίζοντας παράλληλα όλα τα μέλη της royal family, όμως μία είναι η «κόντρα» που θα κρατήσει και θα μας απασχολεί για πάντα. Δεν φανταζόμαστε να αναρωτιέσαι, φυσικά αναφερόμαστε σε αυτήν της δούκισσας του Sussex με την Kate Middleton .

Προτού βιαστείς να αναρωτηθείς τι συνέβη πάλι ανάμεσα στις δύο δούκισσες και ποια κόντρα τους συζητάμε σήμερα, θέλουμε να σε προειδοποιήσουμε πως δεν έγινε κάτι καινούργιο μεταξύ τους, όχι κάτι χειροπιαστό τουλάχιστον, απλά υπάρχει μια απρόσμενη (ή και όχι) εξέλιξη στη σχέση τους.

Σίγουρα μετά από τόσες κοινές εμφανίσεις και εξόδους θα είχες πειστεί πια πως οι δύο δούκισσες έχουν άψογη σχέση και πως δεν υπάρχει πλέον κάποια κόντρα ανάμεσά τους. Λάθος! Μπορεί να μην υπάρχει κάποιο στοιχείο που να αποδεικνύει πως έχει γίνει κάτι ανάμεσά τους ή πως η άψογη σχέση τους είναι για τα μάτια του κόσμου, όμως μία πηγή από το Us Weekly αναφέρει πως Meghan και Kate δεν θα γίνουν ποτέ κολλητές φίλες, είναι όμως πολύ ευγενική η μία με την άλλη.


via GIPHY


Από την άλλη μια δεύτερη πηγή αναφέρει πως οι δύο δούκισσες δεν θα έρθουν ποτέ πολύ κοντά η μία στην άλλη επειδή πολύ απλά είναι από δύο διαφορετικούς κόσμους. Οπότε ας ξεκαθαρίσουμε αυτό: επειδή MeghanKate δεν θα γίνουν ποτέ #besties, αυτό δεν σημαίνει πως είναι και εχθρικές μεταξύ τους. Μπορούν να έχουν τις απλές τυπικές και ευγενικές σχέσεις που έχουν δύο συννυφάδες και ας μην είναι κολλητές.

Κι εμείς αυτό το δεχόμαστε. Όσο δεν έχουν τίποτα να μοιράσουν, όλα είναι μια χαρά μεταξύ τους, αλλά και για εμάς (και τους royal fans).