Οι καλύτερες ατάκες της εβδομάδας που πέρασε

Οι καλύτερες ατάκες της εβδομάδας που πέρασε

Πολλά μπορούν να κάνουν οι celebrities μέσα σε μια εβδομάδα, αλλά ακόμα περισσότερα να πουν.

Την εβδομάδα που μας πέρασε διαβάσαμε και είδαμε πολλά ενδιαφέροντα πράγματα από τον χώρο της διεθνούς showbiz, είτε αυτά ήταν αστεία, είτε τραγικά, είτε απλά καπρίτσια των διασήμων. Κάναμε λοιπόν έναν μικρό απολογισμό και μαζέψαμε για εσάς τις καλύτερες ατάκες που ακούστηκαν τις τελευταίες επτά ημέρες. Αυτή τη φορά, έχουμε έναν θρίαμβο του γυναικείου χιούμορ. Διαβάστε και θα καταλάβετε.

Katy Perry (σε συνέντευξή της για την νέα ταινία «Τα Στρουμφάκια», όπου δανείζει τη φωνή της στη Στρουμφίτα): «Νιώθω σαν ένα ζωντανό καρτούν, τον περισσότερο χρόνο».

Reese Witherspoon (απευθυνόμενη στον συμπρωταγωνιστή της στη ταινία «Water for Elephants», Robert Pattinson, στα MTV Movie Awards, για το γεγονός πως στην ταινία «Vanity Fair» είχε παίξει τη μητέρα του): «Και παρεμπιπτόντως, Rob, το γεγονός πως έπαιξα τη μητέρα σου και τώρα γυρίσαμε μια σκηνή σεξ, σε κάνει πραγματικά τον καλύτερο motherf***er που έχει υπάρξει ποτέ».

Emma Watson (αντιμετωπίζοντας με χιούμορ τις φήμες που την ήθελαν να εγκατέλειψε το Brown University εξαιτίας των πειραγμάτων που της έκαναν οι συμφοιτητές της): «Ακόμα και αν τα περνούσα δύσκολα, δεν θα έτρεχα να κρυφτώ έξω από το πανεπιστήμιο επειδή κάποιος μου είπε "Wingardium leviosa" σε κάποιον διάδρομο ή "Δέκα βαθμοί για το Gryffindor"».

Bryce Dallas Howard (η εγκυμονούσα ηθοποιός αποκαλύπτει τις «ορμές» της για τον συμπρωταγωνιστή της στο Twilight): «Ακόμα και τώρα, αν δω τον Taylor Lautner στο κόκκινο χαλί, σκέφτομαι "Αχ, εκεί είναι. Είναι ακόμα ανήλικος;"».

Kathy Griffin (η διάσημη κωμική ηθοποιός και πρώην μοντέλο, για το έγκλημα που διέπραξε στο πάρτι των CFDA Fashion Awards): «Έχω αφοριστεί από την εκκλησία της μόδας. Με είδαν να τρώω έναν υδατάνθρακα. Πείτε στη μητέρα μου πως την αγαπώ».