Ουρλιάζουμε! Η συνέχεια του PS I Love You είναι γεγονός και η Hilary Swank είπε το μεγάλο ναι

Πατούλια Κατερίνα
Ουρλιάζουμε! Η συνέχεια του PS I Love You είναι γεγονός και η Hilary Swank είπε το μεγάλο ναι

Post Script: Αναρωτιέσαι τι κάνει στη ζωή της σήμερα η Holy του P.S I Love You;

Αν είσαι κι εσύ ανάμεσα σε εκείνους που διάβαζαν το PS I Love Υοu με μια κούτα χαρτομάντηλα στο πλευρό τους ή που είδαν την ταινία του 2007 με τον Gerard Butler και την Hilary Swank και πλάνταξαν στο κλάμα μέσα στο σινεμά, σου έχουμε τα καλύτερα πιθανά νέα.

Η συγγραφέας του διάσημου best seller βιβλίου πάνω στο οποίο στηρίχθηκε και η δημοφιλής ταινία, εξέδωσε μόλις χθες την συνέχεια του Υστερόγραφου, με τίτλο Post Script.



Η Cecilia Anhern που σημειωτέο είναι έγκυος και σύντομα θα φέρει στον κόσμο το τρίτο της παιδί αποκάλυψε μάλιστα πως το νέο της βιβλίο θα γίνει σύντομα και ταινία με πρωταγωνίστρια ποια άλλη παρά την Hilary Swank.

Η συγγραφέας εξήγησε πως η βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιός ήταν από τα πρώτα άτομα που επικοινώνησαν μαζί της για να την συγχαρούν για το νέο βιβλίο και για να την ενημερώσουν για την ταινία που πρόκειται να γίνει.

Η Anhern εξέδωσε το Υστερόγραφο Σ’ αγαπώ το 2004, κι ενώ ήταν μόνο 21 ετών και έχει πουλήσει πάνω από 25 εκατομμύρια αντίτυπα σε 50 χώρες και η ταινία ήρθε 3 χρόνια αργότερα.

Όσο για το τι θα βρούμε στο βιβλίο: