Η Beyoncé έκλεψε την θέση της βασίλισσας Ελισάβετ στο μουσείο της Madame Tussauds

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Η Beyoncé έκλεψε την θέση της βασίλισσας Ελισάβετ στο μουσείο της Madame Tussauds

Τι συνέβη εδώ;

Μια νέα είδηση κάνει τον γύρο του διαδικτύου από εχθές αργά το βράδυ, η οποία αφορά την Beyoncé και την βασίλισσα Ελισάβετ. Και κάπου εδώ αναρωτιέσαι, τι κοινό μπορεί να έχει η τραγουδίστρια με την μονάρχη της Αγγλίας; Η απάντηση είναι απλή, είναι και οι δύο βασίλισσες. Η Beyoncé έκλεψε το στέμμα και την θέση της Ελισάβετ στο μουσείο της Madame Tussauds στο Λονδίνο στο κομμάτι με τους royals.

Η τραγουδίστρια της οποίας οι αφοσιωμένοι fans συχνά την αποκαλούν «Queen Bey» πήρε την θέση στην κέρινη βασιλική οικογένεια, η οποία κανονικά ανήκει στην βασίλισσα Ελισάβετ. Ανάμεσα από τον δούκα και την δούκισσα του Sussex και τον δούκα και την δούκισσα του Cambridge, όπου συνήθως βρίσκεται η Ελισάβετ, πλέον βρίσκεται η Beyoncé.

Το νέο κέρινο ομοίωμα της Bey, το οποίο είναι ντυμένο με ένα κίτρινο φούτερ Balmain και ένα τζιν σορτς, τοποθετήθηκε εκεί χάρη στην επερχόμενη επιστροφή της star στο φεστιβάλ της Coachella. Η αλλαγή αυτή θα διαρκέσει μόνο μία μέρα, με το κέρινο ομοίωμα της Ελισάβετ να επιστρέφει στη θέση του μέχρι αύριο.

Δες τις φωτογραφίες στην gallery που ακολουθεί.