Spoiler alert: Από τα καλλιστεία στο GNTM. Αυτή είναι η κοπέλα που βρίσκεται ήδη μέσα στο σπίτι

Spoiler alert: Από τα καλλιστεία στο GNTM. Αυτή είναι η κοπέλα που βρίσκεται ήδη μέσα στο σπίτι

Ποια είναι η μελαχρινή καλλονή;

Το Greece’s Next Top Model βρίσκεται ήδη στον αέρα δύο εβδομάδες τώρα, και έχουμε δει και αρκετά εντυπωσιακά κορίτσια μέχρι στιγμής. Οι οντισιόν βρίσκεται ακόμη σε εξέλιξη και εμείς έχουμε πολλά ακόμη να δούμε. Μπορεί να μας εντυπωσίασαν ήδη αρκετά μερικές κοπέλες, όμως υπάρχουν και κάποιες που δεν έχουμε δει ακόμη και βρίσκονται ήδη μέσα στο σπίτι του GNTM.

Μία από αυτές μάλιστα πέρυσι συμμετείχε στα καλλιστεία, τα οποία επέστρεψαν στους δέκτες μας έπειτα από πάρα πολλά χρόνια. Μπορεί να έχασε τον τίτλο από την Ιωάννα Μπέλλα, η οποία λίγο πριν είχε εμφανιστεί στο GNTM, όμως η αποτυχία της αυτή δεν τη βγήκε σε κακό. Η 24χρονη καλλονή συνέχισε στον χώρο της μόδας παράλληλα με τις σπουδές της (σπουδάζει παιδαγωγικά) και λίγους μήνες μετά την συμμετοχή της στα καλλιστεία πήρε μέρος στις οντισιόν του GNTM 2.

Η Σίλια Ευαγγέλου (περί ης ο λόγος), όχι μόνο πέρασε στο bootcamp, αλλά είναι και μία από τις πρώτες δέκα κοπέλες που έχουν μπει στο σπίτι του GNTM, σύμφωνα με πληροφορίες. Η Σίλια Ευαγγέλου είναι 24 ετών και έχει ύψος 1,84 και είναι ένα από τα κορίτσια που βρίσκονται ήδη μέσα.

Την οντισιόν της θα τη δούμε την Δευτέρα (δες το βίντεο που ακολουθεί στο 00:08) και εκεί θα μάθουμε περισσότερα για εκείνη. Ένα ακόμη στοιχείο που μαρτυρά τις φήμες αυτές είναι επίσης πως η ίδια έχει να ανανεώσει το προφίλ της στο Instagram από τον Ιούνιο. Ωστόσο αν κάνεις μια βόλτα στο account της θα δεις και πολλά σχόλια στις φωτό της με την ατάκα Ηλιάνας «από εμένα είναι ναι».

Και μεταξύ μας να σου πούμε κάτι; Και από εμάς «ναι» είναι και μάλιστα τεράστιο.