Η νικήτρια του GNTM παντρεύτηκε και δεν το κατάλαβε κανείς

Η νικήτρια του GNTM παντρεύτηκε και δεν το κατάλαβε κανείς

Δες τις φωτογραφίες της στο Instagram

Ήταν το 2011 όταν το δεύτερο Next Top Model προβάλλονταν στους τηλεοπτικούς μας δέκτες και μας καθήλωνε στον καναπέ μας. Ότι ακριβώς συμβαίνει και σήμερα δηλαδή, μόνο που τα δύο τελευταία χρόνια είναι κάπως πιο επιτυχημένο αποτελώντας την ένοχη απόλαυσή μας.

Πριν από 8 χρόνια μπορεί να μην γνώριζε τόση επιτυχία, αυτό όμως δεν σημαίνει πως τα κορίτσια που συμμετείχαν δεν ήταν όμορφα και εντυπωσιακά. Πρόσφατα σου θυμίσαμε που βρίσκεται και πως είναι σήμερα η νικήτρια του δεύτερου next top model, σήμερα η είδηση που διαβάζεις έχει ξαφνιάσει κι εμάς.

Η νικήτρια του GNTM παντρεύτηκε πριν από μερικές εβδομάδες και κανένας δεν κατάλαβε τίποτα. Ή τουλάχιστον αυτό μας έδωσε να καταλάβουμε από την φωτογραφία που έχει ανεβάσει στο Instagram account της. Η Σιντορέλα Τόλη, η 17χρονη τότε νικήτρια του reality μοντέλων δεν εγκατέλειψε ποτέ τον χώρο της μόδας, αντίθετα εκμεταλλεύτηκε την νίκη και την ευκαιρία που της δόθηκε, κι έκανε το όνειρό της πραγματικότητα.

Κάπου στις αρχές Σεπτεμβρίου μάλιστα από ότι καταλάβαμε ενώθηκε με τα ιερά δεσμά του γάμου με τον κούκλο αγαπημένο της, ενώ οι φωτογραφίες τους από το ταξίδι τους στην Τοσκάνη, είναι πραγματικά απίστευτες. Τα στοιχεία του καλού της δεν είναι γνωστά, όμως οφείλουμε να παραδεχτούμε πως είναι κούκλος και αυτός.

Δες τις φωτογραφίες τους παρακάτω στη gallery.