Ο γάμος της χρονιάς έγινε και η Meghan Markle ήταν η επίσημη καλεσμένη

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Ο γάμος της χρονιάς έγινε και η Meghan Markle ήταν η επίσημη καλεσμένη

Και κούκλα όπως πάντα

Η Meghan Markle που όλοι αγαπήσαμε έχει επιστρέψει για τα καλά στις royal υποχρεώσεις και στις δημόσιες επίσημες εξόδους και σήμερα ήταν η απόλυτη star της βραδιάς. Όπως σου γράψαμε πριν από λίγες ώρες σήμερα ήταν στη Ρώμη ο γάμος της φίλης και σχεδιάστριας της Meghan, Misha Nonoo, η οποία ήταν και αυτή που έκανε τις συστάσεις και την γνωριμία ανάμεσα στη Meghan και τον Harry.

Η Misha παντρεύτηκε τον αγαπημένο της Michael Hess στο Villa Aurelia στη Ρώμη και εκτός από τη Meghan Markle που φυσικά έκλεψε τις εντυπώσεις, καλεσμένοι στον γάμο ήταν η πριγκίπισσα Ευγενία, η Karlie Kloss με τον σύζυγό της Joshua Kushner, η Ivanka Trump με τον σύζυγό της Jared Kushner, η Katy Perry με τον Orlando Bloom και ο James Corden.

Εκτός από την Meghan Markle και τον Harry οι υπόλοιποι ήταν εκεί και χθες το βράδυ που πραγματοποιήθηκε το pre-wedding party τους. Ο δούκας και η δούκισσα του Sussex έφτασαν λίγο πριν τις 6 το απόγευμα και ειλικρινά δεν μπορούσαμε να πάρουμε τα μάτια μας από την Meghan. Ήταν απλά εκθαμβωτική και κούκλα όπως πάντα.




https://www.instagram.com/p/B2o5g0UnMLu

Δες περισσότερες φωτό στη gallery.