Μπαμπάς στα 64: Ο πρωταγωνιστής του Sex and the City γίνεται ξανά μπαμπάς

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Μπαμπάς στα 64: Ο πρωταγωνιστής του Sex and the City γίνεται ξανά μπαμπάς

Ένα ακόμη παιδί για τον ηθοποιό

Ο έρωτας χρόνια δεν κοιτά και το Hollywood αυτό μας το έχει αποδείξει ουκ ολίγες φορές. Ένα ακόμη παράδειγμα σε περίπτωση που ακόμη δεν έχεις πειστεί είναι ο πρωταγωνιστής του Sex and the City, ο οποίος έχει 27 χρόνια διαφορά με την σύζυγό του, όμως αυτό δεν τους εμπόδισε από το να παντρευτούν και να φτιάξουν μια ευτυχισμένη οικογένεια. Το καλύτερο όλων; Ο ηθοποιός θα γίνει μπαμπάς ξανά για δεύτερη φορά.

Ο λόγος για τον Mr.Big, τον αγαπημένο της Carrie Bradshaw, Chris Noth και την σύζυγό του Tara Wilson, οι οποίοι ετοιμάζονται να γίνουν γονείς ξανά έπειτα από 11 ολόκληρα χρόνια. Ο Chris και η Tara παντρεύτηκαν τον Απρίλιο του 2012, και απέκτησαν το πρώτο τους παιδί τον Orion, 4 χρόνια πριν τον γάμο τους, το 2008.

Τώρα οι δύο αγαπημένοι ηθοποιοί θα γίνουν και πάλι γονείς και την ανακοίνωση έκανε ο ίδιος ο Chris Noth μέσα από το Instagram account του, πριν από μερικές μέρες, αποκαλύπτοντας μάλιστα και το φύλο του μωρού, λέγοντας πως ο Orion θα αποκτήσει αδερφό. Φυσικά την ανάρτηση αυτή σχολίασε η τηλεοπτική αγαπημένη του Sarah Jessica Parker, αλλά και η Kristina Davis, aka Charlotte.

Δες στη gallery τις φωτογραφίες τους.