Πώς η Jennifer Lopez έριξε το Internet με μία πασαρέλα στο Μιλάνο

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Πώς η Jennifer Lopez έριξε το Internet με μία πασαρέλα στο Μιλάνο

Απλά ουρλιάζουμε

Ό, τι και να πει κανείς για την Jennifer Lopez θα είναι λίγο. Θες τόσα να πεις, και όμως τίποτα δεν βγαίνει από το στόμα σου όταν την κοιτάζεις. Προσπαθείς πολύ μα μάταια, το μόνο που καταφέρνεις είναι να βγάλεις κάποιες άναρθρες κραυγές. Ετών 50 η Λατίνα τραγουδίστρια και όμως δείχνει σαν να είναι μόλις 30. Σώμα; Απίστευτο! Αναλογίες; Σου κόβουν την ανάσα. Και το πρόσωπό της πιο καθαρό και πιο όμορφο από ποτέ.

Βλέπεις την Jennifer Lopez και σου έρχονται στο μυαλό πολλές λέξεις για να την χαρακτηρίσεις. Μα μόνο μία είναι αυτή που ταιριάζει απόλυτα στην περίπτωση της: ΕΙΔΩΛΟ. Η Λατίνα τραγουδίστρια μέσα σε λίγες ώρες έκανε το Internet τα τρελαθεί με μία της και μόνο εμφάνιση στο show της Versace στο Μιλάνο. Το πώς είναι το μόνο εύκολο να σου εξηγήσουμε.

Η 50χρονη καλλονή έκλεισε το fashion show της Versace για το 2020 στο Μιλάνο, φορώντας ένα ανασχεδιασμένο φόρεμα, σαν αυτό που φόρεσε το 2000 στα Grammy. Μόνο που τώρα ήταν η απόλυτη θεότητα. Σαν να μην πέρασε μια μέρα θα μπορούσαμε να πούμε, όμως είναι 20 χρόνια μετά και ήταν ασυναγώνιστη. Το twitter «γονάτισε» και υποκλίθηκε μπροστά της κι εμείς σου έχουμε τα καλύτερα tweets.

Δες περισσότερα tweets στη gallery που ακολουθεί.