#Bodygoals: Η Δανάη Λιβιεράτου με μπικίνι θα σου φτιάξει την Κυριακή

#Bodygoals: Η Δανάη Λιβιεράτου με μπικίνι θα σου φτιάξει την Κυριακή

Πόσο να αντέξουμε με αυτό το κορίτσι πια;

Τα σχολεία ξεκίνησαν, οι διακοπές μας έχουν πια τελειώσει κι επίσημα, το φθινόπωρο έχει αρχίσει να έρχεται σιγά σιγά τις τελευταίες ημέρες, όμως εμείς σκεφτόμαστε ακόμη λίγο καλοκαίρι και λίγο θάλασσα. Και πώς να μην το κάνουμε, όταν βλέπουμε την Δανάη Λιβιεράτου να ποζάρει με το μπικίνι της στο Instagram.

Η μικρή κόρη της Εύης Αδάμ και του Λάμπη Λιβιεράτου είναι μια κούκλα, και αυτό δεν το ακούς, ούτε το διαβάζεις πρώτη φορά από εμάς. Εκείνη και η αδερφή της Νεφέλη είναι τα είδωλά μας και παθαίνουμε κάτι αν δεν μπούμε μια μέρα στα Instagram accounts τους. Καταλαβαίνεις λοιπόν πως είναι κομματάκι δύσκολο να υποδεχτούμε εμείς το φθινόπωρο, όταν εκείνη μας δείχνει το αψεγάδιαστο κορμί της με μαγιό.

Αν λοιπόν αυτή η Κυριακή σου δεν ξημέρωσε πολύ καλά, μπορείς απλά να μπεις στη gallery που ακολουθεί και να δεις τη φωτογραφία της Δανάης με το μαγιό της. Μπορείς επίσης αν θέλεις να τη δεις στο βίντεο παρακάτω να ταΐζει το άλογό της, αλλά και να παίζει με τα φίλτρα του Instagram.



Γενικά αν θες να φτιάξει η Κυριακή σου, η Δανάη Λιβιεράτου είναι το μυστικό σου όπλο. Αφήνουμε εδώ την φωτογραφία με το απίστευτο κορμί της και προχωράμε.