Το κοριτσάκι της φωτογραφίας είναι σήμερα 43ετών και κούκλα ηθοποιός;

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Το κοριτσάκι της φωτογραφίας είναι σήμερα 43ετών και κούκλα ηθοποιός;

Μαντεύεις μήπως ποια;

Μπορεί σήμερα να μην είναι Πέμπτη, αλλά τα throwbacks μπορούμε να κάνουμε ότι μέρα θέλουμε έτσι δεν είναι; Κάπως έτσι φαίνεται να σκέφτηκε και η διάσημη ηθοποιός, η οποία πριν από μερικά 24ωρα ανέβασε στο Instagram account της μια φωτογραφία της από τότε που ήταν παιδάκι. Και αυτό όπως καταλαβαίνεις είναι και το κουίζ της ημέρας. Πιστεύεις πως μπορείς να βρεις ποια κούκλα ηθοποιός είναι σήμερα το κοριτσάκι της φωτό.

Δεν είναι πολλά τα στοιχεία που μπορούμε να σου δώσουμε, αφού ούτως ή άλλως μοιάζουν ήδη αρκετά στο τότε με το τώρα. Σήμερα η χαριτωμένη αυτή μικρούλα, είναι 43 ετών, επιτυχημένη ηθοποιός, ενώ έχει και τρία παιδιά. Η μεγάλη της κόρη μάλιστα, η Ava της μοιάζει πάρα πολύ.

Μήπως κατάφερες να λύσεις τον γρίφο; Αν όχι, δεν θα «βασανίσουμε» άλλο και θα σου αποκαλύψουμε ευθύς, πως η εικονιζόμενη είναι... η Reese Witherspoon. Ναι ναι, καλά διάβασες. Τη φωτογραφία αυτή ανέβασε η ίδια η ηθοποιός πριν από δύο μέρες, αφήνοντας μας άφωνες, με το πόσο ίδια ήταν με την κόρη της ακόμη και σε αυτή την ηλικία.

Δες περισσότερες φωτό της Reese στη gallery που ακολουθεί.