Έκπληξη από τη Χριστίνα Μπόμπα: Η μεγάλη αλλαγή στη ζωή της που δεν περίμενες να ακούσεις

Έκπληξη από τη Χριστίνα Μπόμπα: Η μεγάλη αλλαγή στη ζωή της που δεν περίμενες να ακούσεις

Αυτό και αν είναι έκπληξη

Ο τελευταίος χρόνος για την Χριστίνα Μπόμπα ήταν ίσως μία από τις καλύτερες περιόδους στη ζωή της. Παντρεύτηκε με τον εκλεκτό της καρδιάς της, ταξίδεψε για τρίτη φορά στον Άγιο Δομίνικο, έκαναν κι άλλα ταξίδια, παρουσίασε κάποια βραβεία στην Κύπρο, και γενικά ήταν γεμάτος νέες εμπειρίες. Κι εκεί που πιστεύαμε πως δεν υπάρχει κάτι άλλο καινούργιο να μας πει, να σου ήρθε η μεγάλη αλλαγή στη ζωή της.

Μπορεί η Χριστίνα να γύρισε μόλις εχθές από το τελευταίο και πρόσφατο ταξίδι της στη Ζυρίχη, και να μην ήταν στην Ελλάδα στα γενέθλια της μαμάς της, υπήρχε όμως ένας σημαντικός λόγος που την έκανε να επιστρέψει. Και αυτό οφείλεται στην αλλαγή που λέμε και ξαναλέμε τόση ώρα. Μπορεί το μυαλό σου να έχει πάει σε μια ενδεχόμενη εγκυμοσύνη, όμως θα θέλαμε να το βγάλεις για λίγο από το μυαλό σου αυτό.

Η αλλαγή στη ζωή της είναι επαγγελματική και μπορεί να περιγραφεί με δύο λέξεις: ανατρεπτική και απρόσμενη. Θέλουμε να καθίσεις προτού διαβάσεις αυτό που έχουμε να σου πούμε. Η Χριστίνα Μπόμπα από φέτος τον χειμώνα, θα έχει τηλεοπτικό σπίτι και τηλεοπτική οικογένεια, αφού σύμφωνα με τις τελευταίες επιβεβαιωμένες πληροφορίες, εκείνη μαζί με τον Γιώργο Λιανό θα παρουσιάσουν εν τέλει το The Voice.

Ναι, ακούγεται πραγματικά απίστευτο όμως η Τάμτα άλλαξε απόφαση τελευταία στιγμή καθώς προτίμησε να επικεντρωθεί στις πρόβες της για την έναρξη των εμφανίσεων της με τις Μέλισσες σε γνωστό κέντρο της πρωτεύουσας. Έτσι την θέση του παρουσιαστή πήρε και πάλι ο Γιώργος Λιανός, όπως αρχικά είχε ακουστεί, ενώ μαζί του το τηλεοπτικό της ντεμπούτο θα κάνει και η Χριστίνα Μπόμπα.

Ανυπομονούμε να δούμε αυτό το τηλεοπτικό δίδυμο.