Beyoncé: Οι αδημοσίευτες φωτογραφίες των διδύμων της, που δεν είχαμε δει μέχρι σήμερα

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Beyoncé: Οι αδημοσίευτες φωτογραφίες των διδύμων της, που δεν είχαμε δει μέχρι σήμερα

Ό,τι πιο γλυκό και χαριτωμένο θα δεις σήμερα

Όλοι γνωρίζουμε πως η Beyoncé δεν είναι και ο πιο διαχυτικός άνθρωπος στον πλανήτη γη, ούτε της αρέσει να ανεβάζει συχνά φωτογραφίες που να αφορούν την προσωπική της ζωή. Η χθεσινή μέρα φαίνεται πως ήταν μια εξαίρεση στον κανόνα της αυτό, αφού όχι μόνο ανέβασε, αλλά ήταν και αρκετές.

Με αφορμή λοιπόν τα 7α γενέθλια της Blue Ivy, η Queen Bey διοργάνωσε το πιο ροζ πάρτι γενεθλίων για την κόρη της, ενώ παράλληλα στο website της, ανέβασε και φωτογραφίες όχι μόνο της γενεθλιάζουσας Blue, αλλά και τον διδύμων Rumi και Sir. Αυτές τις φωτογραφίες ομολογουμένως δεν τις είχαμε δει ποτέ ξανά στο παρελθόν, και αν δεν τις ανέβαζε για τα γενέθλια της κόρης της, ίσως και να μην τις βλέπαμε ποτέ.

Η Blue Ivy έχει μεγαλώσει πολύ και είναι μια σωστή δεσποινίδα πια, όμως το γλυκό και χαριτωμένο μέρος σε όλο αυτό, είναι η εμφάνιση των διδύμων στο πάρτι της αδερφής τους. Rumi και Sir ποζάρουν μαζί με την μαμά τους σε δύο πολύ διαφορετικές φωτογραφίες, και είναι πραγματικά και οι δύο αξιολάτρευτοι. Ωστόσο, έχουμε να πούμε πως όσο μεγαλώνουν δεν μοιάζουν και πολύ μεταξύ τους σαν δίδυμα.

Δες τις φωτογραφίες στη gallery που ακολουθεί.