Τρία χρόνια από τον χωρισμό των Brangelina: Γιατί δεν έχει βγει το διαζύγιο τους ακόμα;

Τρία χρόνια από τον χωρισμό των Brangelina: Γιατί δεν έχει βγει το διαζύγιο τους ακόμα;

Ένας χωρισμός που τάραξε τα νερά της διεθνούς showbiz

Έχουν περάσει τρία ολόκληρα χρόνια από την ημέρα που η Angelina Jolie αποφάσισε να καταθέσει αίτηση διαζυγίου, κλείνοντας έτσι άδοξα τον γάμο της με τον Brad Pitt.

Είκοσι Σεπτέμβρη 2016 και μαζί με τα πρωτοβρόχια, σαν βόμβα σκάει η είδηση πως η Angelina Jolie κατέθεσε αίτηση διαζυγίου, με την αιτιολογία των αγεφύρωτων διαφορών της από τον σύζυγό της Brad Pitt ενώ ακόμα και φίλοι του ζευγαριού όπως ο George Clooney μαθαίνουν την είδηση από τα μίντια.

Η είδηση κατακλύζει με μορφή χιονοστιβάδας τα social media και οι αναφορές στο πάλαι ποτέ ευτυχισμένο ζευγάρι του Hollywood είναι χιλιάδες. Ανάμεσα στους δύο πάλαι ποτέ συζύγους που μοιράζονται την επιμέλεια των έξι παιδιών τους, βρίσκεται ολόκληρη η Αμερική και ολόκληρος ο πλανήτης που θέλει να μάθει τι ακριβώς έφερε τον χωρισμό.



Pitt και Jolie έγιναν ζευγάρι το 2004 κι ενώ ο Brad ήταν ακόμα παντρεμένος με την Jennifer Aniston. Στο χρονικό της σχέσης τους απέκτησαν μαζί έξι παιδιά, τρία βιολογικά και τρία που υιοθέτησαν από κοινού. Στις 23 Αυγούστου 2013 αποφάσισαν να παντρευτούν για να χωρίσουν τρία χρόνια αργότερα.

Κι όμως, το επίσημο διαζύγιο δεν έχει ακόμα βγει! Που βρισκόμαστε αυτή τη στιγμή; Η πρώτη χρονιά μετά την ανακοίνωση του χωρισμού ήταν η πιο δύσκολη, ειδικά μετά τα νέα του καυγά του Pitt με τον Maddox, τον μεγαλύτερο γιο του ζευγαριού, κι ενώ ο ηθοποιός φέρεται να ήταν υπό την επήρεια αλκοόλ. Η Jolie τηρεί θέση επίθεσης τα τελευταία τρία χρόνια, ζητόντας αρχικά την αποκλειστική επιμέλεια των παιδιών, κατηγορώντας τον Brad πως δεν στηρίζει τα παιδιά του οικονομικά για να φτάσουμε στο 2018. Η Jolie αλλάζει νομικό σύμβουλο και τον Σεπτέμβριο του 2018, φαίνεται για πρώτη φορά φως στο τούνελ του διαζυγίου. Τον Δεκεμβριο του 2018, είναι η πρώτη φορά που ο Pitt περνάει τα γενέθλιά του μαζί με τα παιδιά του (όλα πλην του Maddox) και μόλις πριν λίγους μήνες η Jolie φαίνεται να κάνει πίσω και να δέχεται το σενάριο της από κοινού επιμέλειας των παιδιών.

Ο Pitt, σε συνετεύξεις του παραδέχεται τα λάθη του, αποκαλύπτει πως συνεχίζει ακόμα την προσπάθεια αποτοξίνωσης από το αλκοόλ, η περιουσία έχει μοιραστεί, η κηδεμονία βρίσκεται σε καλό δρόμο και όπως φαίνεται, το 2020 είναι πιθανό να χαρίσει στον Brad ένα Όσκαρ και το πολυπόθητο διαζύγιο.

Όσο για το τι γινόταν στο Twitter το 2016 με την ανακοίνωση του χωρισμού των Brangelina θα το δεις παρακάτω