Δούκισσα Νομικού: Λίγο πριν γεννήσει, μας μιλά για τον μικρό Σάββα αλλά και τα κιλά της εγκυμοσύνης

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Δούκισσα Νομικού: Λίγο πριν γεννήσει, μας μιλά για τον μικρό Σάββα αλλά και τα κιλά της εγκυμοσύνης

Δες όλα όσα μας είπε

Αντίστροφα μετράει η Δούκισσα Νομικού, περιμένοντας τη στιγμή που θα γίνει μανούλα για δεύτερη φορά. Σε λίγες ημέρες η μικρή Αναστασία θα βρίσκεται στην αγκαλιά της μαμάς της, και στο σπίτι με τον μπαμπά και τον μεγάλο της αδερφό, και όπως καταλαβαίνεις όλοι ανυπομονούν όλο και πιο πολύ.

Λίγο πριν ετοιμάσει το βαλιτσάκι της για το μαιευτήριο, η Δούκισσα Νομικού εκφράζει αποκλειστικά στο Queen.gr όλα όσα σκέφτεται και νιώθει πριν γίνει για δεύτερη φορά μαμά.

#1. Ποσα κιλά έχεις πάρει σε αυτήν την 2η εγκυμοσύνη σου;

Μέχρι στιγμής έχω πάρει 11, όσα δηλαδή και στην πρώτη.

#2. Έχεις άγχος που θα αφήσεις τον Σάββα και θα είσαι στο μαιευτήριο;

Όχι, δεν το έχω σκεφτεί έτσι. Άλλωστε δεν θα είναι μόνος του, οι γιαγιάδες είναι οι φύλακες άγγελοι του. Επίσης, θα ήθελα πάρα πολύ να έρθει στο μαιευτήριο να δει την αδερφή του από την πρώτη κιόλας μέρα.

#3. Εκείνος πώς αντιδρά που θα γίνει σε λίγες μέρες μεγάλος αδερφός;

Είναι μικρός ακόμη, σε λίγες μέρες θα γίνει μόλις 18 μηνών, οπότε δεν ξέρω αν έχει καταλάβει ακριβώς τι συμβαίνει. Μέχρι στιγμής βέβαια βλέπει την κοιλιά μου και λέει με χαρά «baby»!

#4. Πώς φαντάζεσαι την επιστροφή στο σπίτι με το μωρό (πλέον μαμά 2 παιδιών);

Στην αρχή πιστεύω θα είναι όλα λίγο δύσκολα, μέχρι να βρούμε τις ισορροπίες μας, αλλά μετά θα είναι μαγικά. Ειδικά εάν η μικρή είναι τόσο εύκολη στον ύπνο και το φαγητό της όπως και ο Σάββας.

Εμείς δεν έχουμε παρά να της ευχηθούμε τα καλύτερα και να είναι υγιείς και οι δύο τους. Ανυπομονούμε για την πρώτη τους φωτογραφία.

Δούκισσα, η ομάδα του Queen.gr σου εύχεται τα καλύτερα. Με το καλό!