Meghan Markle- πρίγκιπας Harry: Πόσο επικίνδυνο είναι για τον Archie το ταξίδι στην Αφρική

Πατούλια Κατερίνα
Meghan Markle- πρίγκιπας Harry: Πόσο επικίνδυνο είναι για τον Archie το ταξίδι στην Αφρική

O Archie είναι μόλις 4,5 μηνών και θα κάνει ένα 11ωρο ταξίδι με αεροπλάνο

Είμαστε έτοιμοι να δούμε από στιγμή σε στιγμή την άφιξη του πρίγκιπα Harry, της Meghan Markle και του γιου τους Archie στο Cape Town της Νοτίου Αφρικής, στο πρώτο τους επίσημο ταξίδι ως τριμελής πια οικογένεια.

Μια ειδικός όμως της εφημερίδας Express, εξέφρασε την ανησυχία της για το πόσο κουραστικό μπορεί να είναι το ταξίδι για τον Archie που δεν είναι ακόμα πέντε μηνών.

Το ταξίδι στην Αφρική, το δεύτερο σπίτι του Harry όπως αναφέρεται ο ίδιος σε αυτό, θα διαρκέσει 10 ημέρες και ο πρίγκιπας με την Meghan έχουν ήδη επιβαρυνθεί με ένα ακόμα ταξίδι, μία μέρα πριν από εκείνο στην Αφρική, το ταξίδι στην Ρώμη για τον γάμο της κολλητής της Meghan, Misha Nonoo και της γυναίκας που γνώρισε το ζευγάρι.

O λογαριασμός του Sussex στο Instagram που μετρά πάν από 9,4 εκατομμύρια followers δημιούργησε μέσα στο Σαββατοκύριακο ένα ολόκληρο κουίζ εν' όψει του ταξιδιού.



Η Alison Scott-Wright, που ειδικεύεται στην ανάλυση του ύπνου των βρεφών, εξήγησε πως το 12ωρο ταξίδι από το Λονδίνο στο Cape Town θα είναι αρκετά δύσκολο τόσο για τους ενήλικες και παραπάνω από όλους για τον μικρό Archie.

Ο γιος των Sussexes, πέταξε το καλοκαίρι ξανά με αεροπλάνο και ενώ ήταν μόλις δύο μηνών στην Ίμπιζα όπου η μαμά του γιόρτασε τα 38α γενέθλιά της. Αυτή τη φορά, το ταξίδι θα είναι έξι φορές μεγαλύτερο σε διάρκεια σε σχέση με όλες τις υπόλοιπες πτήσεις που έχει κάνει ο Archie και η πίεση στην καμπίνα του αεροσκάφους μπορεί να κάνει τον μικρό Archie ευαίσθητο ειδικά στο στομάχι του, με εμετούς που μπορεί να διαρκέσουν και μέρες μετά το ταξίδι όπως και με κατακράτηση υγρών που θα κάνουν την πέψη του μωρού ακόμα πιο δύσκολη, αν σκεφτεί κανείς πως μιλάμε για ένα μωρό που ακόμα πίνει μόνο γάλα.

Τι μπορεί να κάνει γι' αυτό η Meghan κι ο Harry; Δες τι λέει η ειδικός παρακάτω: