Περίεργο! Η πρώτη εμφάνιση του ηθοποιού μετά την αποτοξίνωση ήταν χωρίς τη σύζυγό του (photos)

Πατούλια Κατερίνα
Περίεργο! Η πρώτη εμφάνιση του ηθοποιού μετά την αποτοξίνωση ήταν χωρίς τη σύζυγό του (photos)

Φουντώνουν οι φήμες περί διαζυγίου

Η χθεσινή βραδιά των Emmys έκρυβε πολλές εκπλήξεις τόσο στην απονομή των βραβείων όσο και στο κόκκινο χαλί. Βλέπεις, υπήρξαν παντρεμένα ζευγάρια, τα οποία εμφανίστηκαν στο κόκκινο χαλί χωρίς το ταίρι τους και άνοιξαν ολόκληρες συζητήσεις.

Ένας από αυτούς ήταν ο γόης του Hollywood και πρωταγωνιστής του Game of Thrones, Kit Harigton ο οποίος έκανε και την πρώτη του εμφάνιση μετά την έξοδό του από την κλινική αποτοξίνωσης στην οποία βρέθηκε μέσα στο Μάιο για να μπορέσει να διαχειριστεί τα προσωπικά του πάθη και την κατάρρευση μετά το τέλος του GOT.



Ο 32χρονος έδειχνε ιδιαίτερα ευδιάθετος παρότι πόζαρε μόνος σαν την καλαμιά στο κόκκινο χαλί και έκανε τους πάντες να αναρωτηθούν που στο καλό βρίσκεται η σύζυγός του Rose Leslie.

Το ζευγάρι που γνωρίστηκε και αγαπήθηκε μέσα στην δημοφιλή σειρά και παντρεύτηκε το 2018, λίγο μετά το τέλος των γυρισμάτων του Got στην Σκοτία, φημολογείται από το ξεκίνημα του Σεπτέμβρη πως διανύει μια περίοδο με μαύρα σύννεφα στη σχέση του.



Κι ενώ άτομα του περιβάλλοντος του ζευγαριού βεβαιώνουν πως το ζευγάρι είναι ευτυχισμένο μαζί, κοινή πόζα από τον Μάιο στο φινάλε της σειράς δεν έχουμε ξαναδεί. Για την ιστορία, η Rose έλειπε χτες εξαιτίας επαγγελματικών υποχρεώσεων και θα συναντούσε τον Kit σε κάποιο after party.

Πάντως ο Harigton δεν ήταν ο μόνος παντρεμένος που έκανε solo εμφάνιση στο κόκκινο χαλί. Το ίδιο συνέβη και με την τηλεοπτική του αδερφή Sophie Turner, η οποία εμφανίστηκε στο κόκκινο χαλί χωρίς τον Joe Jonas, ο οποίος είχε συναυλία στο Κάνσας.