Επιτέλους είδαμε το γιο της Markle στην Αφρική! Ο Archie ποζάρει με λευκό σκούφο & κάτι μας θυμίζει

Πατούλια Κατερίνα
Επιτέλους είδαμε το γιο της Markle στην Αφρική! Ο Archie ποζάρει με λευκό σκούφο & κάτι μας θυμίζει

Είχαμε να δούμε πολλούς μήνες τον Archie και ιδού οι πρώτες του φωτογραφίες 

Ο πρίγκιπας Harry, η Meghan Markle και ο γιος τους Archie έφτασαν πριν λίγο στο αεροδρόμιο του Cape Town σε μια κανονική πτήση, από την οποία απλά κανόνισαν να αποβιβαστούν ιδιωτικά.

Αυτή είναι η πρώτη φορά εδώ και μήνες που βλέπουμε τον Archie, ο οποίος σύντομα θα γίνει πέντε μηνών. Η Meghan ήταν ντυμένη στα λευκά και το ίδιο λουκ επέλεξε να υιοθετήσει και στο γιο της, ο οποίος φορούσε ένα χαριτωμένο λευκό σκούφο επί κεφαλής (στο Cape Town η θερμοκρασία είναι 19 βαθμοί με ελαφριά συννεφιά αλλά ό,τι πει η μαμά Meghan).


https://www.instagram.com/p/B2v9LqsHXpt


https://www.instagram.com/p/B2v8dD7nomi


https://www.instagram.com/p/B2v6QR9i2Jl

Οι Sussexes ξεκινούν σήμερα το tour στην Αφρική που θα ολοκληρωθεί στις 2 Οκτωβρίου. Η Meghan και ο Archie θα μείνουν στο Cape Town, όσο ο πρίγκιπας θα περάσει από την Angola, το Malawi και την Botswana. Η οικογένεια του Harry αναμένεται να ιδωθεί ξανά στο Johannesburg.



Ο σκούφος πάντως, αποτελούσε αγαπημένο αξεσουάρ για τα παιδιά και της πριγκίπισσας Diana, την οποία θυμηθήκαμε έντονα στην σημερινή εμφάνιση και του εγγονού της Archie στο αεροδρόμιο.


https://www.instagram.com/p/B2v8EGmnAnK

Η πρώτη εμφάνιση των Sussexes θα γίνει σήμερα το απόγευμα στο Cape Town, ενώ το royal ζευγάρι έφτασε με 40 λεπτά καθυστέρηση της πτήσης τους.

Στα κακά νέα της ημέρας είναι πως το έτερο αεροσκάφος που θα μετέφερε τους δημοσιογράφους και φωτογράφους από το Λονδίνο στην Αφρική δεν απογειώθηκε ποτέ, η πτήση ακυρώθηκε και οι ρεπόρ-τερς θα βρεθούν στο Cape Town με καθυστέρηση 21 ωρών.