Το Λόγω Τιμής επέστρεψε και τα σχόλια στο Twitter δεν μας άφησαν ασυγκίνητους (photos)

Πατούλια Κατερίνα
Το Λόγω Τιμής επέστρεψε και τα σχόλια στο Twitter δεν μας άφησαν ασυγκίνητους (photos)

Λόγω Τιμής: Εσείς κλαίτε η είστε τίποτα νεοι; #logotimis

Η αγαπημένη μας παρέα φοιτητών από την Πάτρα, που χάθηκε μια νύχτα στο Παγκράτι, επέστρεψε με το ίδιο ακριβώς βλέμμα από τη συχνότητα του ΣΚΑΙ.
Οι αναμνήσεις μιας ολόκληρης γενιάς ξύπνησαν και το Twitter δεν θα μπορούσε παρά να γεμίσει σχόλια για το come back του θρυλικού Λόγω Τιμής, 20 χρόνια μετά την πρεμιέρα του στο Mega Channel.



Η παρέα συναντιέται ξανά για χάρη του Μάνου, που επιστρέφει μετά την φυλακή και οι ήρωες θυμούνται, ο Μιχάλης άκα Τσίου, άκα Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης βγάζει τον λόγο της βραδιάς, κι αν κράτησες τα δάκρυά σου, μπράβο!

«Μιχάλης, Μόνο γι απόψε, σε κλειστό οικογενειακό κύκλο και προς τιμήν του αδελφού μου Μάνου που αποφοίτησε με άριστα από την σχολή παραστρατημένων, και υπέρ της Πατρινής ομοψυχίας, αποποιούμαι τον τίτλο του μεγαλοδικηγόρου… (βγάζει το σακάκι του, το στριφογυρίζει στον αέρα και το πετά κάτω. Από μέσα φοράει ένα λευκό μακό με ζωγραφισμένο στη μέση ένα κίτρινο πουλί)
...φοράω το ρούχο του Τσίου, και βάζω στόχο τα είκοσι! #LogoTimis #20xroniameta»

Αναμνήσεις δεν είχαν όμως μόνο οι πρωταγωνιστές του Λόγω Τιμής της Μιρέλλας Παπαοικονόμου αλλά και όλοι εμείς στο Twitter και το Instagram που καταφέραμε να κάνουμε τη σειρά από τα νιάτα μας και την επιστροφή της πρώτο θέμα στα social media, με περίπου 4.000 σχόλια.

Δες τα καλύτερα παρακάτω