Είναι τρελό αλλά η Jennifer Lawrence δημοσίευσε την πλήρη λίστα γάμου της

Πατούλια Κατερίνα
Είναι τρελό αλλά η Jennifer Lawrence δημοσίευσε την πλήρη λίστα γάμου της

Η  ηθοποιός μας ξάφνιασε είναι η αλήθεια

Ακόμα δεν έχουμε καταλάβει αν η Jennifer Lawrence και ο αγαπημένος της Cooke Maroney παντρεύτηκαν ήδη ή ετοιμάζονται να παντρευτούν αλλά η βραβευμένη με Όσκαρ 29χρονη καλλονή φρόντισε να μοιραστεί με όλο τον κόσμο την γαμήλια λίστα δώρων της.

Η ηθοποιός συνεργάστηκε με την Amazon κι αν επισκεφτείς το εν λόγω λινκ θα βρεις όλα εκείνα τα αντικείμενα που η Lawrence θα ήθελε να έχει στο σπίτι της. https://www.amazon.com/wedding/mp/jenniferlawrence

Τι κίνηση είναι τώρα αυτή θα πεις; Η ίδια απαντά στην ιστοσελίδα που φιγουράρουν όλα τα αντικείμενα της λίστας γράφοντας:



«Το να σχεδιάζεις έναν γάμο είναι ιδιαίτερα συναρπαστικό, αλλά μπορεί να είναι και... δυσβάσταχτο. Για την περίπτωση που κάποιος βρίσκεται σε αυτή τη θέση και χρειάζεται μία μικρή έμπνευση, εγώ σκέφτηκα ότι θα είχε πλάκα να συνεργαστώ με την Amazon και να μοιραστώ μερικά από τα αγαπημένα μου κομμάτια. Είναι τόσο εύκολο και μπορείς να βρεις τα πάντα σε ένα μέρος».

Όσο για τα ίδια τα αντικείμενα, όλα φινετσάτα και επιλεγμένα ένα προς ένα, είτε μιλάμε για συσκευή fondue, είτε για συσκευή για να φτιάχνει μόνη της ζυμαρικά. Δες τις επιλογές και παρακάτω