Nικητής του Dancing with the stars ο Αργύρης Αγγέλου. Ρεκόρ τηλεθέασης ο τελικός

Nικητής του Dancing with the stars ο Αργύρης Αγγέλου. Ρεκόρ τηλεθέασης ο τελικός

Τα μηχανάκια της AGB έσπασαν με τον τελικό του Dancing with a stars. Μέχρι και 60,8% έφτασε η τηλεθέαση την στιγμή που ο Αργύρης Αγγέλου και η παρτενέρ του έπαιρναν την πρώτη θέση.

«Ένα όνειρο, μια γλυκιά ανάμνηση. Ένας μαραθώνιος γυμναστικής. Ωραίοι άνθρωποι. Αυτό είναι που μου μένει από το παιχνίδι αυτό. Έκανα φίλους και απέκτησα πολλές γνώσεις για είδη χορού που δεν είχα ιδέα πως χορεύονται». Δηλώσεις του ηθοποιού λίγα λεπτά μετά το προχθεσινοβραδινό σόου που είχε λάμψη και πολύ τραγούδι. Η Καλομοίρα και η Ήβη Αδάμου με τις Μέλισσες ξεσήκωσαν το κοινό και μαζί με όλους τους χορευτές και επώνυμους έδωσαν μια άλλη νότα στον τελικό. Ο Κώστας Μαρτάκης έφτασε στην πηγή αλλά δεν ήπιε νερό με το έπαθλο του νικητή. Με την Μαρία Αντιμησάρη χόρεψε καταπληκτικά και απέσπασε πολύ καλούς βαθμούς. «Μένει μια ωραία αίσθηση χαράς και πίκρας μαζί. Τελειώσαμε κάτι που είχε γίνει καθημερινότητά μου μαζί με την δουλειά μου στο μαγαζί. Ο Αργύρης κέρδισε δίκαια και καταφέραμε να μαζέψουμε πολλά χρήματα για τον σκοπό που δηλώσαμε συμμετοχή» μας είπε ο Κώστας Μαρτάκης.

Η επιτροπή και η Ζέτα Μακρυπούλια ανανέωσαν το ραντεβού τους με τους τηλεθεατές για την επόμενη σεζόν αφού σύμφωνα με τον Γιάννη Λάτσιο θα γίνει και τρίτος κύκλος. Όλοι έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό και απέδειξαν ότι πρόσωπα της showbiz μπορούν να αφήσουν στην άκρη τον ανταγωνισμό όταν πρόκειται για φιλανθρωπικό στοίχημα. Νικητής μετά την Έρρικα Πρεζεράκου πέρυσι ήταν άνδρας αυτή την φορά και ο Αργύρης Αγγέλου μένει να δούμε αν θα είναι στην θέση της Έρρικας του χρόνου στην επιτροπή.