5 βασικές ενδείξεις πως η Meghan Markle μπορεί να είναι έγκυος για δεύτερη φορά

Πατούλια Κατερίνα
5 βασικές ενδείξεις πως η Meghan Markle μπορεί να είναι έγκυος για δεύτερη φορά

Meghan Markle:Βρε λες ο Archie να αποκτήσει σύντομα αδερφάκι;

Γνωρίζουμε καλά πως ο πρίγκιπας Harry, σύμφωνα και με την πρόσφατη συνέντευξή του θέλει να αποκτήσει δύο παιδιά. Γνωρίζουμε επίσης πως η δούκισσα του Sussex είναι ήδη 38 ετών και είναι πιθανό να μην θέλει τα παιδιά της να έχουν μεγάλη διαφορά μεταξύ τους.

Υπάρχουν όμως και πέντε διαφορετικές ενδείξεις που συνηγορούν στο ότι η Meghan μπορεί να είναι ήδη έγκυος για δεύτερη φορά.

AP 19266611586318

1. Η Meghan έχει ανακυκλώσει τουλάχιστον δύο φορέματα από την πρώτη της εγκυμοσύνη. Και ποιος ο λόγος να ανακυκλώσει τα συγκεκριμένα φορέματα που έβαλε και στην εγκυμοσύνη με τον Archie αν δεν είναι ήδη έγκυος.



2. Έβγαλε το μονόπετρο: Κάτι που η Markle έκανε και πέρσι, όταν ήταν στους πρώτους μήνες εγκυμοσύνης στον Archie.Και δεν είναι κάτι που δεν συμβαίνει στις εγκυμονούσες που έχουν κατακράτηση υγρών και αφαιρούν όλα τα κοσμήματά τους.



3. Eίναι ορατή η κοιλίτσα. Δεν το λέμε εμείς αλλά οι χρήστες σε Instagram και Twitter που ίσως ξεχνούν πως η Markle γέννησε πριν τέσσερις μήνες.

AP 19268363611858

4. Τα γραφεία στοιχημάτων επιμένουν: Πως θα υπάρξει ανακοίνωση εγκυμοσύνης άμεσα και πως ο δεύτερος τοκετός θα λάβει χώρα μέσα στο 2020.

5. Η λάμψη της Meghan: Είναι οφθαλμοφανής, θυμίζει εκείνη την λάμψη του περσινού ταξιδιού στην Αυστραλία και γιατί όχι, ίσως η εγκυμοσύνη έρθει τόσο μα τόσο γρήγορα.