Ο Ashton Kutcher αποστόμωσε τη Demi Moore με ένα και μόνο tweet γεμάτο νόημα

Πατούλια Κατερίνα
Ο Ashton Kutcher αποστόμωσε τη Demi Moore με ένα και μόνο tweet γεμάτο νόημα

Kutcher-Moore: Ο πόλεμος των δύο πρώην καλά κρατεί

Οι τελευταίες ημέρες βρήκαν τον Ashton Kutcher σε μια καταιγίδα αρνητικής δημοσιότητας, χωρίς να φταίει ο ίδιος. Η πρώην σύζυγός του Demi Moore, εν αναμονή της αυτοβιογραφίας της αποφάσισε να βγάλει στη φόρα όλα τα άπλυτα του γάμου τους που κράτησε από το 2005 ως το 2013.

Η 56χρονη, ούτε λίγο ούτε πολύ, κατηγορεί ανοιχτά τον πρώην σύζυγό της πως την ανάγκασε να συνευρίσκεται ερωτικά και με άλλους ανθρώπους, κάτι που η ίδια αποδέχτηκε για να τον κρατήσει κοντά της.

Είχε προηγηθεί η αποκάλυψη για την αποβολή που είχε στο παιδί του Kutcher σε προχωρημένη εγκυμοσύνη, για την οποία η ίδια ρίχνει ευθύνες μόνο στον εαυτό της, μιας και δεν σταμάτησε να καταναλώνει αλκοόλ και να παίρνει ισχυρά παυσίπονα και ήταν ήδη μεγάλης ηλικίας.

Η Μοοre αναφέρει μεταξύ άλλων πως ο γάμος της με τον 41χρονο γόη του Hollywood τερματίστηκε όταν εκείνος ενώ την είχε απατήσει δις, αποφάσισε να την εγκαταλείψει.Ο Kutcher που η πρώην του διαδίδει πως είχε ενημερωθεί από πιο πριν για το αντικείμενο της αυτοβιογραφίας, δεν φαίνεται να είναι χαρούμενος με τις αποκαλύψεις.
Αν σκεφτείς πως ο 41χρονος ηθοποιός είναι ευτυχισμένος και παντρεμένος με την Mila Kunis ενώ έχουν αποκτήσει μαζί την σχεδόν πέντε ετών Wyatt και τον σχεδόν τριών ετών Dimitri.

Η απάντηση του Ashton ήταν φαρμακερή αλλά to the point και ανέφερε χαρακτηριστικά στο Twitter:

DPG Network