Ο διασημότερος DJ του κόσμου παντρεύτηκε και το ανακοίνωσε στο Instagram

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Ο διασημότερος DJ του κόσμου παντρεύτηκε και το ανακοίνωσε στο Instagram

Και οι φωτογραφίες τους ήταν υπέροχες

Αν υπάρχει ένα γάμος τον οποίο θα μπορούσαμε να χαρακτηρίσουμε εναλλακτικό, αλλά και μοντέρνο, αυτός είναι ο γάμος του πιο γνωστού DJ σε όλο τον κόσμο, ο οποίος πραγματοποιήθηκε το προηγούμενο Σαββατοκύριακο. Και γιατί το λέμε αυτό; Γιατί ο γάμος έλαβε χώρα καταμεσής της ερήμου στη Γιούτα, παρουσία μόνο 80 καλεσμένων.

Την ανακοίνωση του γάμου του έκανε πριν από δύο περίπου 24ωρα ο ίδιος ο DJ στο account του στο Instagram, όταν και ανέβασε φωτογραφίες με την σύζυγό του, από την πιο ωραία μέρα της ζωής τους. Ο λόγος για τον DJ Tiesto, που παντρεύτηκε την αγαπημένη του Annika Backes. Άλλη μία απόδειξη πως ο έρωτας δεν κοιτά ηλικίες, αφού το ζευγάρι έχει 26 χρόνια διαφορά.

Ο 50χρονος πια DJ Tiesto και η 24χρονη Annika, αντάλλαξαν όρκους αιώνιας πίστης και αγάπης, μπροστά σε 80 καλεσμένους στην έρημο της Γιούτα, και μας χάρισαν τις πιο ωραίες και μαγικές φωτογραφίες. Όχι μία, ούτε δύο, οκτώ φωτογραφίες ανέβασε ο DJ στο account του, με τα likes και τα σχόλια να πέφτουν βροχή. Ο David Guetta μάλιστα ήταν ένας από αυτούς που σχολίασε.

«Αγάπη της ζωής μου 21-09-2019», έγραψε στο caption με τις πρώτες φωτό, «Mr. & Mrs. Verwest 21-09-2019 ?❤», πρόσθεσε στη συνέχεια στις υπόλοιπες φωτογραφίες. Δες λοιπόν στη gallery που ακολουθεί τις φωτογραφίες τους.

Ξεχάσαμε να σου πούμε, ο Tiesto έχει φτάσει τα 50 πια και δεν του φαίνεται καθόλου.