«Όλα τα ωραία κάποτε τελειώνουν»: Το post του Λευτέρη Σουλτάτου που μας παραξένεψε

«Όλα τα ωραία κάποτε τελειώνουν»: Το post του Λευτέρη Σουλτάτου που μας παραξένεψε

Τι ακριβώς εννοεί ο σεφ;

Ήταν η δεύτερη μέρα του Πάσχα, όταν η Βάσω Λασκαράκη και ο Λευτέρης Σουλτάτος ανακοίνωσαν μέσα από το Instagram πως παντρεύτηκαν στην Κρήτη, κάτω από άκρα μυστικότητα, με καλεσμένους μόνο μερικούς συγγενείς. Μερικούς μήνες αργότερα, στις 29 Ιουνίου το ζευγάρι πραγματοποίησε το γαμήλιο πάρτι του στη Νάξο, όπου εκεί αυτήν τη φορά βρέθηκαν και όλοι οι αγαπημένοι φίλοι του ζευγαριού.

Και εκεί που πιστεύαμε πως όλα είναι υπέροχα και ρόδινα μεταξύ τους, έρχεται ένα Instagram story του Λευτέρη Σουλτάτου, που μας έκανε να απορήσουμε. Ο σεφ και σύζυγος της Βάσως Λασκαράκη ανέβασε ένα story με μία κίτρινη ραγισμένη καρδιά και το hashtag #nocomment (aka κανένα σχόλιο), κάνοντας τους ακολούθους και fan του ζευγαριού να αναρωτηθούν τι συμβαίνει.

Όπως αντιλαμβάνεσαι το μυαλό μας πήγε στο κακό και αρχίσαμε να υποθέτουμε πολλά πράγματα. Πως μάλλον κάτι συνέβη με την αγαπημένη του; Πως έχασε κάτι αγαπημένο; Τα ερωτηματικά ήταν πολλά γι’ αυτήν την ανάρτηση. Στο επόμενο story του όμως έγινε λίγο πιο ξεκάθαρος και η καρδιά μας επέστρεψε και πάλι στη θέση της.

Δες στη gallery τι ακριβώς συνέβη.