Αυτή που βλέπεις topless στην πισίνα, είναι Ελληνίδα ηθοποιός και μητέρα ενός παιδιού

Αυτή που βλέπεις  topless στην πισίνα, είναι Ελληνίδα ηθοποιός και μητέρα ενός παιδιού

Ε δεν σου πάει το μυαλό ποια είναι η ηθοποιός

Στα 40 της χρόνια, η Ελληνίδα ηθοποιός διαθέτει αναλογίες που θα ζήλευαν και πολλές εικοσάχρονες. Μπορεί να έγινε μαμά για πρώτη φορά πριν τρία χρόνια αλλά το φετινό καλοκαίρι η αγαπημένη ηθοποιός μας έδειξε το σώμα της με μαγιό πολλές φορές και μας άφησε άφωνους.

«Είναι φωτογραφια από ένα υπεροχο ταξίδι αστραπή με τον άντρα μου σε ένα υπεροχο μέρος το @myconiankorali !!! Και είναι μια στιγμη μου όχι σαν Μαμα αλλά σαν μια γυναίκα που νιώθει sexy!!! Γιατί είμαστε και αυτό οι μαμάδες !!! Νιώθω μια υπέροχη Μαμα που προσπαθεί κάθε μέρα με λάθη και σωστά! Είμαι μια γυναίκα που προσπαθώ κάθε μέρα να με αγαπώ και να με προσέχω με τα πάνω μου και τα κάτω μου! Είμαι μια σύντροφος που προσπαθεί κάθε μέρα για το καλύτερο, με γκρίνιες και με γλύκες με καλές και κακές στιγμές!! Είμαι εγω... ?? #mothers #power #woman #mylove #dimitris? #happiness», έγραψε χαρακτηριστικά η ηθοποιός.



O λόγος για την Σύλβια Δεληκούρα, που αγαπήσαμε μέσα από τις τηλεοπτικές της συμμετοχές σε σειρές όπως το «Θα βρεις τον δάσκαλό σου».

Η ηθοποιός που είναι και μαμά ενός μικρού αγοριού, πόζαρε με πλάτη και topless στο φακό μέσα σε πισίνα για να μας υπενθυμίσει πως το καλοκαίρι είναι ακόμα εδώ.