Η ηθοποιός θα καταθέσει στη δίκη του πρώην συζύγου της ο οποίος κατηγορείται για κακοποίηση

Πατούλια Κατερίνα
Η ηθοποιός θα καταθέσει στη δίκη του πρώην συζύγου της ο οποίος κατηγορείται για κακοποίηση

Παρά το χωρισμό, ο ένας στηρίζει τον άλλο

Ο 45χρονος ηθοποιός έχει μπλέξει και ζήτησε την ενίσχυση της πάλαι ποτέ συζύγου του. Ο γόης του Hollywood δέχτηκε μήνυση 1 εκατομμυρίου δολαρίων από την πρώην κοπέλα του Elsie Hewitt την οποία φέρεται τον Ιούλιο του 2017, να ρίξει κλωτσιές μπουνιές με κατάληξη να την έχει ρίξει από τις σκάλες.

Ο ηθοποιός αρνήθηκε τις κατηγορίες και η μήνυση θα εκδικαστεί τον επόμενο μήνα.



Μιλάμε φυσικά για τον Ryan Phllippe που σύμφωνα με το Entertainment Tonight, θα έχει στο πλευρό του στη δίκη την πρώην σύζυγό του Reese Whitherspoon.

Ο Phillippe υποστηρίζει πως αμύνθηκε κόντρα στην πρώην μετά από ένα πάρτι στο Malibu, στο οποίο ο ηθοποιός δεν ήθελε να πάει και στο οποίο κατέληξε σπίτι του με άλλη κοπέλα. Σύμφωνα με όσα έχει καταθέσει ο Ryan, η γυναίκα που τον κατηγορεί εισέβαλε με φίλη της στο σπίτι του τα ξημερώματα και ο ίδιος φοβήθηκε τόσο για την δική του σωματική ακεραιότητα όσο και για την κοπέλας που είχε φέρει μαζί του.

Ο ηθοποιός επιμένει πως δεν έσπρωξε ποτέ την πρώην του και ίσα ίσα την σήκωσε μετά το γλίστρημά της και μετέφερε σπίτι του σηκώνοντάς την αγκαλιά.

Ο πρώην της Reese έχει κάνει και δική του μήνυση κατά της πρώην του με την οποία έβγαινε από τον Απρίλιος ως τον Ιούλιο του 2018, με την κατηγορία της εισβολής στο σπίτι του, κατηγορώντας την ανοιχτά που δημιούργησε όλη αυτή την ιστορία για να βγάλει χρήματα.

Δεν γνωρίζουμε ακριβώς τι θα καταθέσει η Reese με την οποία ο Phillippe έχει δύο παιδιά, την Ava και τον Deacon